Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor projektu Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie będę  się przedstawiał pisał ile mamy lat i wstawiał zdjęć pieniędzy, które przeznaczam na projekt informacje o moim wieku czy też jak mam na imię dowiedzą się osoby,  które będą zainteresowane współpracą. 

Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w sponsoringu napisze w prost, napiszę szczerze, że nigdy nie sponsorowalem żadnego projektu lecz z Metinem mam styczność od 6 lat w tym 3 lata tworzylem własne projekty także jeżeli chcesz mi przedstawić projekt gotowca z plików, które są na MPCForum jakiegoś Diamonda czy Gladora lub inne pliki typu serwery Kretowskiego i Persergi to po prostu nie trać mojego i Twojego czasu. ?

Do rzeczy:

Tak jak w tytule zasponsoruje projekt Serwera Metin2, który jest ukończony conajmniej w 98% oczekuje zgranej ekipy, która ma chęci do stworzenia projektu na dłużej niż 2 miesiące, również chciałbym aby projekt posiadal autorskie rozwiązania lecz nie wszystko. Chcialbym tez aby serwer nie opierał sie tylko na gotowcach z Internetu jeżeli masz projekt i sądzisz, że jest godny uwagi napisz, przedstaw szczegółowe informacje na temat projektu w wiadomości prywatnej oraz czego oczekujesz a ja nie zostawie Twojej wiadomości bez odpowiedzi ?

OCZEKUJE:

-Zgranej ekipy 

-Ukonczonych plikow w 98% 

-Ukonczone 18 lat 

-Dobrego kontaktu z potencjalnie zainteresowanym

-Ukończenia projektu w minimum 2 miesiące od podjęcia wspolpracy

-Zaangazowania

-Autorskich Rozwiązań 

-Szczerosci

-Dobrego kontaktu Telefon/Facebook

-Nie wymagam lecz dobrze by było gdyby był pełnego team tzn. (Technik Serwera, Technik forum/strony, Technika TeamSpeak3, ClientMastera) 

OFERUJE:

-Pieniądze na:

(reklamę, stronę/forum, grafike , Ts3 oraz domenę)

-Dobry Kontakt

-Dedyka na start oraz vps pod ukończenie projektu

-Umowe podjęcia współpracy 

-Miłą atmosferę przy realizacji projektu

-Dobry Kontakt 

-Interesujące miesieczne lub tygodniowe wynagrodzenie

CZEGO NIE OFERUJE PRZED STARTEM SERWERA!:

-Kupna setów broni, biżuterii, map, questow etc. 

Dodam z góry, że  nie chce  projektu tylko i wyłącznie pod PLN chce też się dobrze bawić  przy tworzeniu projektu podjęcie współpracy nie oznacza, że będę naciskac i wymagac niewiadomo czego jeżeli wiesz,  że projekt jest ukończony w 98% i wiesz, że w dwa miesiące jesteś/jesteście go w stanie skończyć pisz śmiało ?

Co do kwoty, która jestem w stanie zainwestować w projekt określe to w ten sposób, że do każdego projektu będę podchodzić indywidualnie z oferowaną kwotą inwestycji jeżeli będę uważał, że serwer (projekt) jest warty dobrej inwestycji to zainwestuje więcej jeżeli stwierdze, że projekt jest godny sponsoringu ale nie jest super niewiadomo jaki to zainwestuje, lecz mniej to chyba jasne ?

Dodam na koniec, że również jestem w stanie zainwestować w projekt serwera PVP/4Fun również na VPS/Dedyku masz coś ciekawego? Pisz ?

Zapraszam do kontaktu po przez wiadomość Prywatną na Forum wszystkie wiadomości będą sprawdzane i nie zostaną bez odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Sponsor projektu Metin2
Opublikowano
Dnia 21.09.2019 o 03:07, MenorSPMT2 napisał:

-Autorskich Rozwiązań 

Oj, bardzo ciężko będzie Ci znaleźć jakkolwiek pasujący serwer pod ten punkt wymogów. Pozostaje więc życzyć jedynie powodzenia.

Opublikowano
1 minutę temu, Revayerq napisał:

Oj, bardzo ciężko będzie Ci znaleźć jakkolwiek pasujący serwer pod ten punkt wymogów. Pozostaje więc życzyć jedynie powodzenia.

Oczekuje, nie wymagam ?

Opublikowano

Sponsor/Hoster serwera powinien być neutralny skoro chce zarobić z gotowego projektu który ma być skończony w 98% a na pierwszy rzut oka tego posta myślę że jesteś osobą która lubi robić dymy/obgadywać ludzi. Oczywiście cie nie znam ale z takim podejściem dużo nie zdziałasz ponieważ już na sam początek wylewasz swoje żale na mniejsze serwery/projekty/ludzi.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
11 minut temu, muchomor321 napisał:

Sponsor/Hoster serwera powinien być neutralny skoro chce zarobić z gotowego projektu który ma być skończony w 98% a na pierwszy rzut oka tego posta myślę że jesteś osobą która lubi robić dymy/obgadywać ludzi. Oczywiście cie nie znam ale z takim podejściem dużo nie zdziałasz ponieważ już na sam początek wylewasz swoje żale na mniejsze serwery/projekty/ludzi.

Dzięki na komentarz.

Jestem neutralny, lecz napisałem czego lub jakich plików nie chce sponsorować aby uniknąć masy wiadomości z tego typu bo wiem, że dużo osób by z takimi ofertami napisało. Skoro myślisz, że lubię obgadywac i robić jak to napisałeś "dymy" to się zwyczajnie mylisz ale każdy ma prawo do własnego zdania tymbardziej pisać o swoich myślach dotyczących osoby, której się kompletnie nie zna ?

Jeżeli dla Ciebie przedstawienie w prost bez owijania w bawełnę czego się nie chce sponsorować to wylewanie żalow wtedy pozostaje mi pogratulować i życzyć powodzenia. 

PS. Żebyś nie myślał, że szukam już "dymów" to to jest tylko moja szczera odpowiedź na Twój komentarz 

Opublikowano

Spoko rozumiem tak ogólnie kret serwerów nie tworzy on udostępnia tylko płatności/maszynę itd. ale swoich pieniędzy nie wykłada na reklamę etc. wszystkim zarządzają osoby które u niego jedynie hosta biorą.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
1 godzinę temu, MenorSPMT2 napisał:

Nie, nie wymagam dostępu do maszyny a nawet nie chce. 

to sie odezwe za jakis rok bo dopiero rozpisalem projekt XD

pozdrawiam

2i6eukk.jpg

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...