Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do Taern

eryk240

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam bota do Taern
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
10 minut temu, Deezvyy napisał:

są ty kurwo jebana

Nie ma, nie będzie. A nawet jeżeli by były to i tak zostaną zlikwidowane, jedynym problemem tej gry jest DDO's.

Typie hamuj się, nie jesteś u siebie w domu by tak ubliżać.

2LaT.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Deezvyy napisał:

Są i będą, tinytask cheat engine, ta zlikwidowane typie, tiny taska nie da sie zlikwidowac, a cheat engine dziala od początku tej gry na flash playerze

Cheat engine? Nie rośmieszaj mnie hahaha

Opublikowano
Przed chwilą, Deezvyy napisał:

Są i będą, tinytask cheat engine 

Jeżeli program Cheat Engine to dla ciebie program do botowania konta, to pozdrawiam XD

2LaT.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Deezvyy napisał:

Ale to nie miało być smieszne

Cheat Engine może i by zadziałał jakby to była gra single player. Nie przejdzie to w tej grze a TinyTask to żaden cheat 😄

Opublikowano

No akurat cheat engine nie jest programem do "botowania konta", nigdzie tego nie napisałem, średnio u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem

Piszesz cheat engine w temacie gdzie użytkownik szuka bota, także? 

Cheat Engine tak jak kolega wyżej podał, działa tylko na singlu, spróbuj na Hero Zero, może tobie się uda 😮 

2LaT.gif

Opublikowano

A cheat engine to nie jest tylko program do zmieniania wartosci jakiejs tam zmiennej, tylko ma wiele innych funkcji, chociaz uzycie w taernie uzywa jednej z prostszych ktorej jak bys sie troche wysilil moglbys wymyslec do czego mogla by ona sluzyc.

A po co mam się wysilić? Ja gram uczciwie, a nie jak niektóre dzieciaki.

2LaT.gif

Opublikowano

Po to żeby później nie pisać głupot, super, że grasz uczciwie, ale nic mnie to nie obchodzi, pisze tylko, że są wspomagacze do tej gry, a wy nie mając jakiegokolwiek pojęcia piszecie, że nie ma, nie wiem w jakim celu? żeby mieć więcej postów?

Chyba Ty nabijasz kolego posty. Udowodnij, że są wspomagacze, a nie piszesz bezsensowne i żałosne posty na temat CE albo TinyTaska :) 

Opublikowano
Dnia 30.10.2019 o 23:10, Sztalixon napisał:

Chyba Ty nabijasz kolego posty. Udowodnij, że są wspomagacze, a nie piszesz bezsensowne i żałosne posty na temat CE albo TinyTaska :) 

Usunięto przez moderatora.

Opublikowano

No to tiny taskiem możesz sobie zapętlić jakąś akcje, np. bicie insty w której mobki są zawsze na tym samym miejscu i jest ich zawsze tyle samo

1. To nie jest żaden cheat/bot/wspomagacz.

2. Podaj przykład instancji, gdzie gracz mógłby takie coś sobie odpalić. Może mając 100 lvl i epika to sobie takie coś możesz stosować, ale tak to nie działa to w większości przypadkach. Dodatkowo w grę wchodzi oczywiście dojście do takiej instancji + możliwość ataku innego gracza. Dodatkowo nie każdą profesją da radę to zrobić, gdyż nie możesz przewidzieć przebiegu walki 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...