Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam następujący problem. zapomniałem hasła no i lipa. na e mail nic mi nie przychodzi. pisałem już do supportu nawet nie byli łaskaw odp[isać.... a e-mija już ponad 7 dni[z supportem kontaktowałem się 3 razy ]

minecrafta kupiłem gdzieś w 2010 roku.... konto było migrowane.... a problem z logowaniem zaczął się od ataku chackerów na mojego emaila. straciłem dużo kąt takie jak origine, steam itd większeość już odzyskałem ale nadal mam problem właśnie z tym mojang. Proszę o pomoc.

minecraft.png

minecraft2.png

minecraft3.png

MINECRAFT4.png

Opublikowano

Poczty typu Interia / Onet zazwyczaj miały problem z wiadomościami. Podczas próby kontaktu otrzymywałeś wiadomość, że wszystko jest u nich okej, ale w rzeczywistości wiadomości dalej nie dochodziły. Dlatego warto korzystać z gmaila / innej niż wymienione wcześniej.

Jest jeszcze możliwość, że podczas włamania została poczta skonfigurowana tak, aby pewne wiadomości były przekazywane dalej. Zalecam sprawdzić dokładnie konfiguracje poczty i skontaktować się z supportem.

Opublikowano
6 minut temu, Vosly napisał:

Poczty typu Interia / Onet zazwyczaj miały problem z wiadomościami. Podczas próby kontaktu otrzymywałeś wiadomość, że wszystko jest u nich okej, ale w rzeczywistości wiadomości dalej nie dochodziły. Dlatego warto korzystać z gmaila / innej niż wymienione wcześniej.

Jest jeszcze możliwość, że podczas włamania została poczta skonfigurowana tak, aby pewne wiadomości były przekazywane dalej. Zalecam sprawdzić dokładnie konfiguracje poczty i skontaktować się z supportem.

a jeśli faktycznie to wina interi. to jak???? skontaktować się z supportem interi??? da to coś?

Opublikowano
26 minut temu, Glus1321 napisał:

a jeśli faktycznie to wina interi. to jak???? skontaktować się z supportem interi??? da to coś?

Możesz spróbować, ale bardzo dobrze byłoby również napisać do supportu Mojang. Pamiętaj, aby podać inną pocztę niż Interia oraz Onet.

Dodatkowo tak jak pisałem wcześniej, sprawdź konfigurację poczty.

Opublikowano
Dnia 20.09.2019 o 20:27, Vosly napisał:

Możesz spróbować, ale bardzo dobrze byłoby również napisać do supportu Mojang. Pamiętaj, aby podać inną pocztę niż Interia oraz Onet.

Dodatkowo tak jak pisałem wcześniej, sprawdź konfigurację poczty.

kontakt z suportem mojang nic nie dał. od tygodnia czekam na wiadomość id nich na nowym e-mailu[gmail.com] i nic... patrzyłem też na możliwość odzyskania konta poprzez płatność tylko ja płaciłem poprzez psc., a tam historia jest do 6 miesięcy

Opublikowano

nowe dane:

-BIURO OBSŁUGI MOJANG ZA KAŻDYM RAZEM WYSYŁA WIADOMOŚĆ AUTOMATYCZNĄ PROBLEM ZGŁASZAŁEM 6 RAZY.. ZA KAŻDYM RAZEM TO SAMO

- KONTAKT Z INTERIĄ TEŻ NIC NIE DAŁ:

*ZALECILI ZMIANĘ HASŁA- ZROBIŁEM

*KAZALI ODŁĄCZYĆ POCZTĘ OD WSZELKICH APLIKACJI MOBILNYCH- ZROBIONE

*SKONSULTOWAĆ SIĘ Z MOJANG [MOJANG DALEJ SPAMI AUTOMATYCZNYMI WIADOMOŚCIAMI(+3 KOLEJNE WIADOMOŚCI)]

DALEJ NIC NIE POMAGA

Lecz jest podobno wyjście. Muszę podać im wszelkie informacje z kąd o której itd itp. np email z którego mojang wysyła auto wiadomości odnośnie zmian hasła. SKĄD WZIĄĆ TE WSZYSTKIE INFORMACJE??????????????????????

• AlexsanderARG zmienił(a) tytuł na Mojang - problem ze zmianą hasła
Opublikowano
Dnia 27.09.2019 o 13:41, dawidex335 napisał:

Spróbuj może się zalogować/zresetować hasło z tej strony:

https://account.mojang.com/login

nadal nic... na email nic mi nie przychodzi. Zmieniłem hasło poczny też nic[podobno miało pomóc] . a pomoc mojang nadal ma wywalane... Spamią mi dalej automatycznymi wiadomościami

Opublikowano
9 minut temu, Glus1321 napisał:

nadal nic... na email nic mi nie przychodzi. Zmieniłem hasło poczny też nic[podobno miało pomóc] . a pomoc mojang nadal ma wywalane... Spamią mi dalej automatycznymi wiadomościami

A jesteś pewny, że nikt nie zmienił Ci adresu e-mail na koncie minecraft? Spróbuj, czy możesz założyc nowe konto na swój adres e-mail ? 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
Przed chwilą, dawidex335 napisał:

A jesteś pewny, że nikt nie zmienił Ci adresu e-mail na koncie minecraft? Spróbuj, czy możesz założyc nowe konto na swój adres e-mail ? 

próbowałem założyć konto na ten e mail.... konto na ten email już istnieje

Opublikowano
6 minut temu, Glus1321 napisał:

próbowałem założyć konto na ten e mail.... konto na ten email już istnieje

I w żadnym folderze nic nie ma? Ja teraz z ciekawości u siebie zresetowałem, mam na onecie i przyszedł meil.

Przeczytaj to, może znajdziesz tutaj pomoc:

https://help.mojang.com/customer/portal/articles/542001

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
4 minuty temu, dawidex335 napisał:

I w żadnym folderze nic nie ma? Ja teraz z ciekawości u siebie zresetowałem, mam na onecie i przyszedł meil.

Przeczytaj to, może znajdziesz tutaj pomoc:

https://help.mojang.com/customer/portal/articles/542001

Czytałem już ten artykuł, ale nic z powyższych rzeczy nie stoi na przeszkodzie aby email odnośnie resetu hasła nie. Kontaktowałem się z działem pomocy tej głupiej poczty ale dowiedziałem się tyle co nic.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam ten sam problem, lecz mnie po prostu wylogowało z konta i jak chcialem się zalogować to pisało że nie prawidłowe hasło więc chciałem zrestartować hasło ale mail nie przyszedł. Jak coś to nikt nie zmienił mi maila na koncie minecraft. Pisałem do mojangu to napisali ze mam sprawdzić w spamie a jak nic nie ma to spróbować jeszcze raz a jak jeszcze nie przyjdzie to do nich napisać więc napisałem.  Mam mail na Gmailu. 

Opublikowano
30 minut temu, Chitsiru napisał:

Witam mam ten sam problem, lecz mnie po prostu wylogowało z konta i jak chcialem się zalogować to pisało że nie prawidłowe hasło więc chciałem zrestartować hasło ale mail nie przyszedł. Jak coś to nikt nie zmienił mi maila na koncie minecraft. Pisałem do mojangu to napisali ze mam sprawdzić w spamie a jak nic nie ma to spróbować jeszcze raz a jak jeszcze nie przyjdzie to do nich napisać więc napisałem.  Mam mail na Gmailu. 

Skąd kupiłeś konto?

• 1 rok później...