Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja modów na pukawce

neo3201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem stworzyć serwer na modach dla siebie i znajomych wiec zainwestowałem w ofertę na pukawce. Niestety kompletnie nie ogarniam jak je dodać próbowałem już kilku paczek ale serwer nie wykrywa modów. Działał bez zarzutów ale nie było na nim modyfikacji. Pliki jakie wrzucałem były wygenerowaniu przez folder .bat. Mam wrażenie że jestem za głupi żeby manualnie to ogarnąć wiec mógłby ktoś mi dać tutorial krok po kroku dla idioty :P

Opublikowano
2 minuty temu, neo3201 napisał:

Witam chciałem stworzyć serwer na modach dla siebie i znajomych wiec zainwestowałem w ofertę na pukawce. Niestety kompletnie nie ogarniam jak je dodać próbowałem już kilku paczek ale serwer nie wykrywa modów. Działał bez zarzutów ale nie było na nim modyfikacji. Pliki jakie wrzucałem były wygenerowaniu przez folder .bat. Mam wrażenie że jestem za głupi żeby manualnie to ogarnąć wiec mógłby ktoś mi dać tutorial krok po kroku dla idioty ?

masz silnik pod mody?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...