Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posiadam losowe spadki FPS

Teno97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno (jakieś 2 tygodnie temu) kupiłem grę Tom Clancy's Rainbow Six siege i od momentu zakupu gry nękają mnie spadki fps z 70-60 do 0. Także jeśli ktoś nadal nie wie o co chodzi to w losowych momentach (czasami podczas strzelanin i dlatego dużo razy przez to ginę) mam takie zacięcia obrazu na jakieś 5 sekund czasem mniej (dzieje się to tylko w tej grze grałem w bf, cs, lol, gta5 itp i niczego takiego nie doświadczyem) próbowałem wiele sposobów typu zakualizwanie sterowników, zmiana ustawień w panelu sterwania nvidia zmiana pasty termoprzewodzącej i nic nie pomogło dodam też że monitorowałem temperatury porcka i karty graficznej jak i zużycie cpu i jedyne co zaobserwowałem to skoki temperatur karty graficznej mianowicie normalnie podczas gry jest tak 78-81 w menu lubi skoczyć do 88 a jam mam laga to spada do 72. Kary nie czyściłem bo z doświadczenia wiem że to nic nie da jak miałem spadki fps np 80-30 i wyczyścięłm grafikę i zmieniłem pastę to nic to nie dało choć jeśli nic nie pomoże to spróbuję ją przeczyścić. 

Specyfikacje kompa

Karta graficzna: Gtx 760 2gb

Procesor: i3 2100 3.10ghz

Ram: 8gb 

Płyta głównaZ68X-UD3H-B3 (Socket 1155)

Zasilacz: nawet nie wiem gdzie to sprawdzić :)

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Posiadam losowe spadki FPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...