Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje programisty/budowniczego/grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby która stworzyłaby serwer PvP. Z pluginami które można wykorzystywać na serwerach z internetu. Dokładny opis projektu przedstawię gdy będziesz zainteresowany. Projekt banalny bym powiedział gdyż ze swojego doświadczenia byłbym w stanie zrobić ten projekt sam lecz chce go zrobić gdyż zajęło by mi to  trochę czasu. 

I wolę zająć się ogarnięciem reklamy i nagród. Wydaje mi się że w tydzień projekt jest do zrobienia.

Także poszukuje osoby która zbuduje mapę oraz arenki, projekty mogą być inspirowane projektami z neta lecz nie w 100% ?.  Oferuje % zarobków z całego serwera jakie przyniesie serwer, oraz współpracę przy kolejnych serwerach.

Przedstawię po krotce jak widzę projekt.

Serwer PvP  oparty na arenach i normalnej  walce pvp na mapie z ukrytymi skrzynkami które odnawiać będą się co x godzin i arenami 1v1 do czego będą rankingi najlepszych.

Aby zrobić dobrą promocję i przyciągnąć sporo graczy ze środowiska minecraft zrobimy na starcie edycji Turniej Mistrza PvP o łączną  pule nagród XXX(Dla zainteresowanych) dla 50 pierwszych miejsce.  Prosty serwer PvP z dużą liczbą graczy.

Opisałem projekt w skrócie myślę że przedstawiłem ci go. Gdzie na polskich serwerach nie było jeszcze takiego pomysłu. Zapraszam do współpracy, jeśli doczytałeś do tego momentu  znaczy że jesteś zainteresowany myślę że projekt z turniejem nie zajmie nam dłużej realizacji jak 2/3 tygodnie max po znalezieniu odpowiednich osób. Więc można zarobić, a za dużo się nie narobić. Odpowiedź pisz na tego e-maila jak będziesz chętny współpracować to będziemy dogadywać działania itp. na discordzie. 

Nie napisałem tutaj szczegółowych informacji, ani na czym będzie dokładnie oparta reklama czy zarabianie na serwerze, takie info dostaniesz na pw jeśli będziesz zainteresowany.

Chodzi by zrobić dobry serwer PvP z dużą liczbą graczy i dobrymi zabezpieczeniami, jeśli:

-Tworzysz serwery 

-Budujesz mapki/spawny/ arenki itp.

Chcesz zarobić odezwij się w wiadomości prywatnej.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...