Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam osoby która stworzyła by dla mnie serwer do Mt2 na hamachi do użytku własnego. Chciałbym postawić go na jakichś starych plikach (niestety takowych nie posiadam), gdzie nie było alchemii, likanów, 6 skilli, wierzchowców, zwierzaków, kostiumów, bez tych nowych map, broni i zbroi, max 99 lv itd. Raty jak na PL (bez rękawic i PD). Ze zmienionym systemem misji (większość zadań raczej do usunięcia), dodaniem odpowiedniej ilości handlarzy u których można zakupić wszystkie spotykane w grze przedmioty (cena zakupu i sprzedaży taka sama).

Czyli w sumie chodzi mi o to, żeby ktoś mi podesłał gotowy plik do postawienia serwera i ewentualnie pomógł z uruchomieniem go poprzez hamachi lub innym sposobem pozwalającym na grę na jednym kompie :)

Proszę również o wycenę takiej usługi i przybliżony czas realizacji. Kontakt na PW lub [email protected]

Opublikowano

Człowieku masz kilka poradników pełno jest sprawnych plików o takich wymaganiach których wymieniłeś postaw to na virtual jeżeli będziesz go  sam używał to nie jest nic skomplikowanego bo za taką usługę to wezmą więcej niż Ty czasu stracisz XD

k4SnkPR.png

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...