Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uruchomić kamermoda po aktualizacji na PL'u?

jam1123

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak uruchomić kamermoda po aktualizacji na PL'u?
Opublikowano

Kamer mod zainstalowany w wersji 050919, po uruchomieniu nowe okno logowania GF, uruchomienie, a Kamer nie jest włączony w MT2, tak jak było to dotychczas. 

Jego funkcje nie są dostępne. Czy kto go uruchomił ? 

Opublikowano

Pojawiła się kolejna aktualizacja 150919 lecz przez nowe okno logowania GF brak komend Kamermod w Metin2.

Czy ktoś uruchomił moda ? 

Opublikowano

Dołączam sie do tematu.
Po zainstalowaniu czystej wersji metina i Metin2Mod 15092019 mam problem z jego uruchomieniem.
Odpalam Metin2_Launcher, klikam Start i nic sie nie dzieje. Po uruchomieniu gry przez Gameforge Client gra działa normalnie, tj bez kamermoda i nawet po pisemnej rozmowie na GG z KaMeR1337 nie udało mi się nic wskórać.
Wg KaMeR mod działa normalnie, instalujesz i odpalasz. Tylko ja mam taki problem?
Może ktoś napisać lub nagrać jak teraz uruchamiać moda na polskim metinie?

Opublikowano

Problem rozwiązany skopiowałem pliki z modem na pendriva i odpaliłem na innym kompie normalnie z modem. Na pierwszym odinstalowałem wszystko ( i Metin Client i GF ) i skopiowałem ponownie, działa. Może pomoże.

Opublikowano

Też znalazłem źródło swojego problemu.
Na czysto zainstalowałem MT2, rozpakowałem Metin2ModPL_15092019, uruchomiłem Metin2_Launcher (i tutaj w moim przypadku po kliknięciu Start w modzie nic sie nie działo), uruchomiłem gsl_metin2.exe, wyskoczyło okienko z aktualizacją, wystąpił błąd, który utworzył plik metin2launch.exe. Teraz już moge odpalić moda poprzez kamermoda Metin2_Launcher i odpala się okienko aktualizacji, okienko logowania Gameforge, odpalam metina, loguje się i działa ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak odpalić tego Kamer moda w końcu. Mam metina, wypakowałem moda 11102019 do folderu, zainstalowalem i nie działa. Po kliknięciu "Start" nic się nie dzieje a po uruchomieniu gsl_metin2.exe wyskakuje błąd "Nie odnaleziono pliku konfiguracyjnego. Akcja zostaje anulowana". Dodam, że nie mam pliku metin2launch.exe.

Opublikowano

Halo, czy ktoś mi może pomóc? Sytuacja uległa zmianie, bowiem pobrałem metina na nowo. Clienta GF zainstalowałem na nowo. Mod śmiga, po kliknięciu przycisku "start" gra się uruchamia, nie sypie błędami, lecz po zalogowaniu nie mam dostępu do funkcji kamer moda. Próbowałem na dwóch komputerach i niestety nie działa. Jakieś sugestie pozwalające rozwiązać problem?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś znalazł rozwiązanie problemu? 

Dziś wróciłem do Metina pobrałem moda ale nie działa mi.

Kiedyś jak grałem to nie miałem problemu z instalacja i uruchomieniem.

Jak komuś uda się pomoc dam 1w Na ETOLIN

Opublikowano

Przez te strony z wirusami na metin2mod.tk nie mogę pobrać najnowszej aktualizacji kamera.

Byłby ktoś na tyle dobry i wrzucił paczke na https://www.zippyshare.com/ lub inną stronę do uploadu, bez miliona reklam? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam w aktualizacji 15122019 klikam w metin2lauch. Exe start i nic nie wyskakuje mi 

Udało się komuś uruchomić.? 

POLECAM NAJPIERW ZAKTUALIZOWAĆ METINA (KLIKAMY gsl_metin2.exe) A PÓŹNIEJ WGRAĆ MODA I NORMALNIE ODPALIĆ PRZEZ LAUNCHER zadziała 100%

Opublikowano

Cześć, odpalam metka normalnie przez kliknięcie start w modzie, metin uruchamia się, ale wyskakuje czarne okno i nie da się nic zrobić, wie ktoś jak sobie z tym poradzić?

Opublikowano
Dnia 23.12.2019 o 18:22, lechu1122 napisał:

Cześć, odpalam metka normalnie przez kliknięcie start w modzie, metin uruchamia się, ale wyskakuje czarne okno i nie da się nic zrobić, wie ktoś jak sobie z tym poradzić?

Radzę poczytać to co już tu napisali wcześniej 

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
10 minut temu, xAmaZingx napisał:

Radzę poczytać to co już tu napisałem wcześniej 

Rzecz w tym, że wszystko robię dobrze.. tylko że wypakowując samego moda wyskakują jakieś błędy o nieaktualnej wersji.. ( jednak wszystkie pliki chyba są ) uruchiam aktualziację, potem przez metin2mod launch loguje się, wyskakuje czarne okno metka i tyle . 😕 

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...