Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, co sądzicie o dyspozycji naszej reprezentacji w ostatnich dwóch meczach eliminacji 2020. Czym jest spowodowane, że gra jest na takim poziomie? I czy trener Brzęczek w ogóle powinien zostać na swojej posadzie? Zapraszam do dyskusji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim Zdaniem po pierwsze  Brzęczek powinien zostać na swojej posadzie :) ponieważ to nie jego wina, hmm w sumie może trochę jest ale w małym stopniu, ponieważ według mnie,  jeśli  Brzęczek by wpuścił chłopaków co grają w pierwszej "lidze okręgowej" to wiele więcej by z takimi Graczami ugrał niż z Reprezentacyjnymi gwiazdami mowa o "Lewy,Milik i tak dalej" o co mi chodzi.. a o to że tym starym wyjadaczom już się nie chce grać raz więcej kasy mają z gry w klubie i nie chcą dostać kontuzji bo by nie mogli grać w klubie....

w skrócie Nasza Reprezentacja powinna się trochę odmłodzić, tak wiem że wiążę się z tym że będą się musieli na nowo wszystkiego nauczyć zagrań i tak dalej ale żeby były efekty to jednak trzeba zrobić krok w przód....

Nie wiem czy coś z tego co napisałem ma sens w sumie wisi mi to bo znajdzie się osobą która napisz coś w stylu "Co ty Pierdolisz , głupoty gadasz, nie znasz się " wywalone w to mam po prostu, mam dość oglądania w necie tego że jak są jakieś mistrzostwa czy Euro i Polska za każdym razem odpada dzięki sobie, a kibice śpiewają dalej "Nic się nie stało Polacy nic się nie stało" Serio ? ludzie oni już się do tego przyzwyczaili i chuj juz nie będzię efektów z gry 

Dobra Kończę bo się Wku***** na słowo Reprezentacja 

Pozdrawiam  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myśląc przyszłościowo powinni zwolnić Brzęczka już teraz i znaleźć kogoś kto ma pojęcie o taktyce. PZPN powinien stawiać przede wszystkim na zawodników, którzy grają stabilnie w klubach i dużo rotować składem, dawać szanse młodym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...