Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić GTA V na PC?

PogromcaLagow

Rekomendowane odpowiedzi

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Czy warto kupić GTA V na PC?
Opublikowano

Na ten moment nie bardzo, najlepiej poczekać aż bedzie promocja na steam na gta 5, bo mozna wyciągnąć tą gierkę za 65 zł, a obecnie kosztuje 130

Opublikowano
8 godzin temu, dominik101204 napisał:

Na ten moment nie bardzo, najlepiej poczekać aż bedzie promocja na steam na gta 5, bo mozna wyciągnąć tą gierkę za 65 zł, a obecnie kosztuje 130

Dzieki

A jak wyglada tam teraz zarabianie? Kiedys cos tam gralem ale troche dawno temu gdzie nie dali tego calego kasyna itd.

Opublikowano

Też się wahałem nad tym czy pomimo kilku lat gra nie umarła. 130 zł to dużo pieniędzy jeżeli okazałoby się że gra online nie istnieje. Ale kolega mnie namówił bo była promka na takiej stronce wyszło chyba jakoś za 60-70zł, kupiłem. Gra nie umarła i nadal jest sporo osób na serwerach.

Co do zarabiania to ja ci dokładnie nie powiem na czym najlepiej bo sam się dopiero uczę tej gry.

Jakbyś był zainteresowany to może gdzieś odkopię na mailu gdzie ja to kupiłem.

Ja kupiłem tutaj, promocja dalej jest więc jak chcesz to korzystaj xyz

Opublikowano
Dnia 9.09.2019 o 07:34, dominik101204 napisał:

Tak drogo? Na Instant Gaming jest za około 50 złotych, bez ogłaszania promocji.

Dnia 8.09.2019 o 19:27, PogromcaLagow napisał:

Witam opłaca sie na dzien dzisiejszy kupowac GTA V na PC?

Oraz na czym najlepiej tam zarabiac obecnie pieniadze?

Jak najbardziej się opłaca – gra ma dalej wsparcie techniczne i cyklicznie dodawaną nową zawartość.

Zarabiać najlepiej poprzez sprzedaż ładunku specjalnego oraz tzw. Import / Export za pośrednictwem biura SecuroServ – na to zaś najlepiej będzie zarobić na napadach oraz jednorazowych bonusach w Szkole Latania SA i samych napadach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...