Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem w przeglądarce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dosyć dziwny problem z internetem. Raz ładują mi się strony internetowe w ciągu chwili, a czasami muszę czekać nawet 15 minut by po odświeżeniu strony włączyła się ona z automatu. Samo dostanie się na mpc forum było już dla mnie trudne.

Bywa też tak, że strona się załaduję, lecz brakuje na niej większości elementów tak jakby była w trakcie ładowania. Wszystkie przeglądarki chodzą jak jedno wielkie przekleństwo, a dodam jeszcze, że gdy korzystam z tego internetu domowego na telefonie to wszystko śmiga jak należy

Co jeszcze - gry chodzą perfekcyjnie, ping jest niesamowicie mały. Jakieś rozwiązanie tego problemu co ciągnie się za mną od dwóch lat już chyba?

scr.png

Opublikowano

Podstawową rzeczą jaką powinieneś zrobić to zresetować router. W takiej sytuacji najlepiej zgłosić to dostawcy, on powinien Ci w takiej sytuacji jak najbardziej pomóc.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z internetem w przeglądarce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...