Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy mógł by mi ktoś zrobić gowowe rangi na pluginie essentials i premissionex ponieważ tych pluginów nie ogarniam z góry dzięki
rangi prosił bym z takimi samymi kolorami jakimi je napisałem

premissje pod serwer survival 1.14.4
Rangi:

• Właściciel
  • HeadAdmin
  • Administrator
  • HeadMod
  • Moderator
  • Budowniczy
  • M.Vip
  • S.Vip
  • Vip
  • Sponsor
  • YouTuber
  • Gracz nadawana od razu po wejściu na serwer

Opublikowano

To jest bardzo proste, po prostu pobierasz plugin do rang i potem kopiujesz, np zrobionego zwykłego gracza i piszesz Youtuber.

Opublikowano
14 godzin temu, dominik101204 napisał:

To jest bardzo proste, po prostu pobierasz plugin do rang i potem kopiujesz, np zrobionego zwykłego gracza i piszesz Youtuber.

tylko że ja nie ogarniam pex i essentials a słyszałem bardzo dobre opinie o tych pluginach

14 godzin temu, AlexsanderARG napisał:

Lepiej by było zrobić to w LuckPerms, ale dobra, jak zrobię to zedytuje post 

okej dzięki

Opublikowano

Kolego.Moim zdaniem jest masa poradników do zrobienia rang i są dokładnie wytłumaczone krok po kroku .Zakładając taki temat już byś na YouTube 3 poradniki obejrzał ja rozumiem ,że nie każdy ma zdolność do edycji czy samego wgrywania ,ale wystarczy dobrze (przeczytać czy obejrzeć ) i samemu takie coś zrobić .

Opublikowano
Dnia 7.09.2019 o 20:45, sk8erace1 napisał:

Wiesz, że plugin PermissionsEx jest już nieaktualizowany i prawdopodobnie na wersji 1.14 będzie posiadał mase bugów?

wiem że jest już nie aktualizowany ale są serwery na których normalnie działa na 1.14.4 więc no

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Prośba o zrobienie rang w pluginie Essentials
Opublikowano

To nie jest trudne aż tak podam ci przykład do essentials.

Wlasciciel: '&f[&4Wlasciciel&f] &f{DISPLAYNAME} >> {MESSAGE} '

I to powpisuj dla poszczególnych rang a permisj ci nie zrobię bo nie wiem jakie chcesz je mieć.

MPCForum Baner (4).png

Opublikowano
Dnia 8.09.2019 o 00:37, Soczolek napisał:

Proszę, może nie jest do końca to co chciałeś, ale dopisać parę permisji to pikuś ?

https://pastebin.com/72PwRyTh

Nie wiem jak tam w pexie, ale w luckpermie nie musisz tak sypać linijkami, jest opcja dziedziczenia i współdzielenia permek. w 13 linijkach zapisałem te twoje 100 linijek, a na to samo wyszło.

Dnia 6.09.2019 o 17:06, ebukchali napisał:

czy mógł by mi ktoś zrobić gowowe rangi na pluginie essentials i premissionex ponieważ tych pluginów nie ogarniam z góry dzięki
rangi prosił bym z takimi samymi kolorami jakimi je napisałem

premissje pod serwer survival 1.14.4
Rangi:

• Właściciel
  • HeadAdmin
  • Administrator
  • HeadMod
  • Moderator
  • Budowniczy
  • M.Vip
  • S.Vip
  • Vip
  • Sponsor
  • YouTuber
  • Gracz nadawana od razu po wejściu na serwer

zacznij od tego, że pex to był fajny jak minecraft nie wyszedł jeszcze z classica/bety, teraz masz 2 alternatywny, które wg mnie są znacznie lepsze, LuckPerms lub GroupManager (spigot). W Lp masz nawet webowy edytor permisji dla grup i samych graczy, czyli na nick jak to się mówi.

­Zs8CEbP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...