Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję skryptu na mnożnik pieniędzy

SfenKer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisał by ktoś skrypt na mnożnik pieniędzy taki jaki jest na mineplay?
(Jak by się dało to na wersje 1.12.2 oraz żeby miał opis)

}
  };
  document.getVars("Jeb@c Disa").send = message;
}

Opublikowano

Cześć, zrobiłem ci skrypt mam nadzieję że zadziała u ciebie (testowany) jeśli nie zadziała spróbuj zainstalować plugin Vault i upewnij się że po wklejeniu nie będzie 4 spacji tylko TAB'Y.

Spoiler

on right click with nether star:
    if name of player's tool is "&6&lMnoznik x2":
        remove 1 nether star named "&6&lMnoznik x2" from player's inventory
        add balance of player to player's balance
        send "&3&lUzyles mnoznika &c&lx2 &3&li masz teraz &c&l%balance of player%"

Szczerze mówiąc nie wiem jak jest na serwerze "mineplay". Jeśli ci czegoś w skrypcie brakuję dopisz (na przykład możesz od minimum 1000$ użyć mnożnika - przyda się żeby głupio nie marnować ale to jeśli napiszesz mogę nad tym pomyśleć :p)
Skrypt działa na zasadzie: Jeśli trzymasz przedmiot nether star i jeśli ten przedmiot nazywa się " &6&lMnoznik x2 " to wtedy po kliknięciu prawym przycisku myszy skrypt ( a dokładnie item) będzie uznany za prawidłowy czyli pomnoży kasę. Jeśli chcesz zmienić przedmiot albo nazwę to musisz edytować linijkę pierwszą lub drugą - w przypadku pierwszej (np. nether star) wpisz przedmiot dowolny ale koniecznie BEZ PODŁOGI czyli tego znaczka: _
A jeśli chcesz zmienić nazwę to w linijce if name of player's tool is ... musisz zmienić "&6&lMnożnik x2" na to co chcesz ( koniecznie musi być to w cudzysłowie )
Mam nadzieję że pomogłem i wszystko opisałem (tak wiem, raczej łatwe rzeczy ale warto być ubezpieczonym)

Nad skryptem się postarałem więc mam nadzieję o plusa (spędziłem tak z godzinkę nad tym :/)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuję skryptu na mnożnik pieniędzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...