Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elenium.pl [Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5bTiuJs.png

PREZENTACJA: 

https://forum.elenium.pl/index.php?/topic/367-medium-eleniumpl/

https://elenium.pl/account/register

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image.png

KOD NA DARMOWEGO AUTO-BUFF'A, KOSTIUM I FRYZURĘ PREMIUM NA 7 DNI Z BONUSAMI:

GYRHOEGVTDBOUIR 

(Buff daje 25% wartości swoich umiejętności - Pomoc Smoka, Błogosławieństwo, Odbicie)

----------------------------------------------------------------------------------

[                                                      1. Stwórz Konto                                               ]

[                                              2. Zaloguj się na stronę.                                         ]

[                                  3. Wybierz zakładkę 'Zakup VIP (+SM)'                             ]

[                                           4. Kliknij sekcję 'Vouchers'                                        ]

[                                               5. Wpisz powyższy kod                                          ]

----------------------------------------------------------------------------------

ADMINISTRACJA:

[GA]Shaggy - Właściciel, pomysłodawca i technik projektu

Weryfikacja:

0905_122456.jpg

0905_122435.jpg

W GRZE CAŁY CZAS JEST PONAD 350 GRACZY.

image.png

image.png

image.png

(Screeny z dnia 14.09.2019r.)

W GRZE JEST CAŁY CZAS PONAD 350 OSÓB! 

W WEEKENDY BLISKO 500 GRACZY ONLINE!

DAJ SIĘ PRZEKONAĆ I SPRAWDŹ ELENIUM.PL

image.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdę zobaczę od środka.

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano
1 minutę temu, TenZlyPan napisał:

Voucher coś nie działa ^^ Ciekawe zagranie.

Najwyraźniej w złym miejscu wpisujesz, bo mi normalnie zadziałał.

Opublikowano
30 minut temu, GorskyKG napisał:

Najwyraźniej w złym miejscu wpisujesz, bo mi normalnie zadziałał.

Zgadzam sie ? u mnie rowniez dziala bez problemu.

Opublikowano

Nie polecam :) głównie ze względu na kłamstwo jakim jest 400 graczy na serwerze. Serwer na max miesiąc jak jego pozostałe projekty. Kiedyś może Shaggy zrozumie że projekt metin2 nie da się prowadzić samemu. 

Opublikowano

Gra się super mimo nie wielkiej ilości graczy, zapraszamy wszystkich będzie lepsza zabawa, server nie jest taki zły jak się wydaje. 

Opublikowano

Witam!

Shaggy Shaggy Shaggy a moze Panie Dominik J.?

Chciałbym wszystkich ostrzec przed tym oto osobnikiem. Mianowicie jest to osoba niezrównoważona psychicznie tworzy serwery tzw. "chwilówki" jest aktywny przez pierwsze 2 tygodnie po czym ucieka z PLN i tyle go widzieli. Na chwilę obecną dowiedziałem się, ze posiadął on 12 serwerów.

Restivia S1 i S2. 

Jest bardzo niestabilny emocjonalnie i daje się podpuszczać w każdy mozliwy sposób.. Graczy nazywa "amebami" "debilami" czemu? bo on sam wie ze te serwery są tylko na chwile zastrzyk gotówki". Wszystkie serwery tego Pana opierają się cały czas na podstawowych plikach, które były pobrane z internetu. Jedyne co ulega zmianie to szata graficzna, jednak błędy są powtarzalne na każdej odsłonie. 

Na wielu forach róznorodni gracze wypowiadają się na temat tego pana. nizej dołącze screeny. 

Tenże administrator także komentuje inne projekty innych twórców co tylko i wyłacznie pokazuje jak chorym człowiekiem on jest.

Osoby, które polecają ten serwer otrzymały SM na serwerze, sam byłem swiadkiem tego a także podejrzewam, że parę z nich nalezy do tego Pana i polecałbym to zweryfikować :)

W mowie koncowej chciałbym serdecznie pozdrowic osoby, które dostarczyly mi materiały dotyczące tej osoby a także odradzam gry na tym serwerze.

dsasas.png

sasasasasas.png

dasdasdasd.png

dfd.pngsasasa.pngfsdfdsfdsfdsf.pngdsfdfdsfdsf.png

Opublikowano

Mentos weź już wypierdalaj na Diumara który ma 0 online, a nie szukasz po grupach mojego imienia i nazwiska.

Chuj Ci do tego jak się wypowiadam, po co i na jaki temat. To jest moja sprawa.

Nie każdego gracza traktuje jak amebe ale niektóre tępe kurwy nie zagrają na serwerze tylko dlatego, że jest trochę mniej graczy.

Nigdy nie miałem 12 serwerów. Mentos ty natomiast w tym roku miałeś już 14. 

Nie zrobisz mi złej opinii bo mój projekt jest dobry, gra na nim sporo graczy jak na aktualne czasy.

Mało tego. Elenium i Aventus to jedyne serwery które wystartowały w ostatnich 2 miesiącach i nadal działają.

Wyjebane mam w to co tam o mnie mówisz. Ja lubię wyrażać swoje zdanie i nie obrażam nikogo bez powodu.

Zajmuje się grą, robię aktualizację i cały czas staram się odpisywać. Ty natomiast pizgasz co tydzień nowego gotowca na tych samych plikach i na tej samej grafice.

Co do zmiany mojego nicku? Nigdy tego nie zrobiłem. Lubię jebnać jakies prowo na grupę bo serio niektórzy gracze to pierdolone ameby umysłowe i łykają wszystko jak ty. Jedyne co możesz  zrobić to wrzucić screeny z grup bo przecież serwera mi nie wyłączycie jak ja wam, nie? Przecież nie dacie rady ? 

Dzięki, że zrobiłeś screen shoutbox'a o 3 w nocy jak był problem z OVH i serwer rzuciło. Naprawdę stoicie na wysokim poziomie.

Ja nie walczę o to żeby zarobić siano i zajebać jak najwięcej. Nie zamykam serwerów i CI którzy grają na Elenium wiedzą, że nie wiele wspólnego ma z Restivią.

Ty jesteś natomiast tą właśnie tępą amebą umysłową która weszła do gry, zobaczyła eq startowe i wyszła twierdząc że skopiowałem swój poprzedni serwer.

W życiu także nie rozdawałem żadnych SM za polecanie mojego projektu. Na tym poziomie to ty Mentosku stoisz i twoja cała administracja.

Mało tego.. płacicie za wystawienie 100 sklepów offline w mieście podobno 50 zł, to już jest dopiero kurwa wstyd.

A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE. WYPOWIADAM SIĘ POD RÓŻNYMI PROJEKTAMI, TO PRAWDA. MAM WIELU KUMPLI KTÓRZY TWORZĄ SWOJE SERWERY, WIELU ZNAJOMYCH TECHNIKÓW I CZASEM WEJDĘ SOBIE COŚ SKOMENTOWAĆ. NIE PISZĘ JEDNAK POSTÓW W TWOIM STYLU "NIE GRAJCIE TU KURWA BO ZŁODZIEJ W ADMINISTRACJI" CHOĆ DOWODÓW NIE MASZ ŻADNYCH. TE SCREENY WYŻEJ SĄ WYCIĄGNIĘTE DOSŁOWNIE Z PIZDY I NIE ZAMIERZAM SIĘ Z NICH TŁUMACZYĆ.

Proszę także o administracje o sprawdzenie czy konta wyżej należą do mnie bo gość ma chyba jakieś zaburzenia czy coś.

Poprosiłem graczy na forum po prostu o polecenie serwera jeśli im się podoba. Nie zamierzam więcej wchodzić z Tobą w żadne dyskusje.

Robię sobie co chce, demokracja gościu a za udostępnienie moich danych osobowych i tak masz post już wyrzucony, pa pa ?

WIDZICIE JACY JESTEŚCIE BIEDNI SZMATKI OD MENTOSA? JEDYNE CO MOŻECIE TO WEJŚĆ NA CHEATACH NA SERWEREK I NAPISAĆ KOMENTARZ W PREZENTACJI JAK BARDZO WAS SHAGGY NIE LUBI ?

PS. Jakbym chciał to naprawdę jebałbym ludzi na siano jak ty Mentosku. Nie jestem jednak z tych i nigdy nie zmieniam swojego nicku, nie ukrywam się jak ciota i nie wstydzę się siebie. Moje serwery nie padają na każdym możliwym błędzie jak twoje. Restivia natomiast działa od kwietnia tego roku, nie ma co prawda na niej graczy ale utrzymuje serwer mimo tego, że nikt na nim nie gra. Zarobił na siebie więc może działać. Nie wypowiadaj się jak mało o mnie wiesz. Ludzie na grupach bardzo mnie lubią za wyrzucanie Ciebie z życiorysu metina. Będę nadal to robił, a ty pisz posty i płacz że Shaggy jest chory psychicznie bo nie lubi twojego ścierwa aka Diumar aka. Kairos s1, s2, s3, s4, s99, Valestia, EliteMT2 itd. Gościu w ciągu pół roku padło Ci więcej gówna niż mi przez 5,5 roku w metinie. Szacun.

Opublikowano

Jakbym był jeszcze Mentosem to byłoby dobrze mordo XD jestem kimś innym mozliwe ze znasz haha ji co Ty gadasz, ze niby o 3 w nocy jezeli na screenie widac jasno ze to bylo o 11 rano XD topisz się w swoich kłamstwach. I naprawde nie porównuj Aventusa do swojego smieciowego serwerka, który przez pierwszy tydzien w oknie logowania na elenium miał napis "Restivia" XDD 

Plączesz się w swoich kłamstwach myslisz, że jestes jakimś super administratorem ale ciebie wyprowadzę z błędu, jestes beznadziejny nie wchodzi się na scene metina z 3tys w kieszenii mordo. Jezeli masz zamiar stworzyc naprawde dobry serwer to sorry ale REKLAMA musi byc i nie chodzi tutaj o marne promowanie strony za 5zł, bo to ci nie pomoze. Wyzywasz ludzi od biedakow a sam nalezysz do nich, bo nie stac ciebie na reklame u youtuberów... tak tak wiem co napiszesz "teraz gameforge banuje" jakos moga streamować na twichu czy fb i ludzie z tego sa po prostu jestes łasa ..... na kasę nic wiecej. 

Daje Ci 2-3tygodnie max tak jak bło z Restivia s1 tyle smao czasu i padla. I mordo nie kłam ze jest 400 online bo moze max 50 online tam jest nic wiecej. 

Nizej podam screeny z shoutboxa Elenium i wyjasnie kazdy z nich udowadniając jednoczesnie, ze jest to kopiuj wklej Restivii S1 z plików podstawowych.

ddfdsfdsf.png

To samo było na Restivia s1 i S2 czyli brak mapy na dalsze expowiska. Ale taki spoiler mapa 110 to lesne stwory i prawdopodbnie znów będzie bug ze z mobów będzie drop jak z bossów więc zarobas masny.

dsadasdas.pngTo samo bylo na S1 jaki S2 na końcu buff się tak buguje, ze wartości buffa daja 0%

dsdsdsda.png

dsada.pngfdsfdfdsfd.pngdfdsfdsfdsf.pngdfdf.pngCo by tu napisac? Chyba słowo debil wystarczy co nie? Podał baze danych inne serwermu to dało? zniszczył połowie swoich graczy konta tym czynem nic wiecej wiecj uz zdanie o nim mozecie sami sobie wyrazić ;()=

fdsfdsfdsfdsfds.png

Tak samo na S1 i S2 nie działał po aktualizacji i fasolki w nim były także pobugowane!

dfgdfgdfg.png

dsdsdsda.png

Opublikowano
54 minuty temu, PolinoR napisał:

Jakbym był jeszcze Mentosem to byłoby dobrze mordo XD jestem kimś innym mozliwe ze znasz haha ji co Ty gadasz, ze niby o 3 w nocy jezeli na screenie widac jasno ze to bylo o 11 rano XD topisz się w swoich kłamstwach. I naprawde nie porównuj Aventusa do swojego smieciowego serwerka, który przez pierwszy tydzien w oknie logowania na elenium miał napis "Restivia" XDD 

Plączesz się w swoich kłamstwach myslisz, że jestes jakimś super administratorem ale ciebie wyprowadzę z błędu, jestes beznadziejny nie wchodzi się na scene metina z 3tys w kieszenii mordo. Jezeli masz zamiar stworzyc naprawde dobry serwer to sorry ale REKLAMA musi byc i nie chodzi tutaj o marne promowanie strony za 5zł, bo to ci nie pomoze. Wyzywasz ludzi od biedakow a sam nalezysz do nich, bo nie stac ciebie na reklame u youtuberów... tak tak wiem co napiszesz "teraz gameforge banuje" jakos moga streamować na twichu czy fb i ludzie z tego sa po prostu jestes łasa ..... na kasę nic wiecej. 

Daje Ci 2-3tygodnie max tak jak bło z Restivia s1 tyle smao czasu i padla. I mordo nie kłam ze jest 400 online bo moze max 50 online tam jest nic wiecej. 

Kończę dyskusję. W grze jest aktualnie 333 osoby online. Nie porównuje się do żadnego Aventusa tylko pisze wprost, że nic innego oprócz Aventusa i mnie się nie utrzymało przez ostatnie 2 miesiące. Nie było żadnego napisu Restivia w oknie logowania i to już twoja wizja głupoty, no tak musisz coś powiedzieć choć chuja wiesz. Dodatkowo wrzucasz ss z shoutbox'a z wiadomościami które sam napisałeś ale oczywiście powiesz, ze nie. Mało tego. Screen pochodzi sprzed kilku dni kiedy przez 2 dni byłem faktycznie nieobecny. Teraz po 12-14h dziennie siedzę na serwerze, pomagam ludziom i robię aktualizację. To moja praca po skończeniu szkoły i tyle. Gdzieś mam co tam o mnie myślisz bo jedyne co masz do mnie to ból dupy. Nie licz mi też pieniędzy bo 5000 zł to ja wydałem na grafikę i interface. Reklama to 8000 zł do aktualnej liczby graczy. Przykro mi, że nie da się ich zdobyć tak łatwo jak kiedyś.  Ty jesteś natomiast zawistnym Polaczkiem który będzie mi spamił w prezentacji wierząc w to, że nikt tutaj nie zagra. Po co? No po to żeby Shaggy sobie czasem nie zarobił ale zmartwię Cię. Mam zainwestowane już dawno swoje pieniądze, zarabiam cały czas a metin nie jest moim utrzymaniem. To po prostu dodatkowe zajęcie, które naprawdę w ostatnim czasie staram wykonywać się dobrze.

Gościu w dodatku zbieram propsy za serwer, nie ma na nim błędów a Restivia i Elenium to 2 różne światy. Wejdź, zobacz gospodarkę bo podobno jesteś starym graczem Restivii. Nie chce mi się serio dłużej kłócić z Tobą ani Ci odpisywać. Ja robię dla graczy wszystko w ostatnim czasie, jestem cały czas a oni tylko to potwierdzą :) Jak wierzysz, że jest serio 50 Online w grze to jesteś imbecylem. Zobacz sobie na grupy ile osób poleca mój projekt, zobacz sobie liczbę osób w Grupie Gracze Elenium.pl - 500 osób. Wierz tam dalej w swoje bajeczki i płacz, że Shaggy jest zły bo dawniej miałem wyjebane. Czasy się zmieniły. Płacz też, że serwer padnie ale nie martw się - ja w przeciwieństwie do tych ameb nie zamykam swoich projektów (nawet jak nie mają graczy). Serwer ma działać mi.n 3 miesiące na 0 liczbie graczy. Wtedy dopiero uznaję, że to bez sensu i zamykam projekt.

Skoro nie polecasz serwera tylko ze względu na mnie to polecam zmienić stosunek bo ja tak zrobiłem i wychodzi mi to na +. Nie będę Ci się chwalił ile zarabiam choć wiem, że oczekujesz tego. Wrzucasz moje dane osobowe, wyciągasz jakieś screeny dosłownie z dupy i myślisz, ze zabłyszczysz ale no... nie tym razem. Wierzyć nie musisz w nic, do gry wchodzi kto chce, ja nikogo nie zmuszam. 

Więcej Ci nie odpisuje bo mało obchodzi mnie twoje zdanie. Chcesz to graj sobie u Mentosa czy gdzie tam chcesz. Wiesz.. ja nie szukam kolegów ani nie będę Ci lizał dupy bo wspiera mnie naprawdę sporo osób z metina jak i poza nim.

1. Oto Miecz Zodiaku dla wyjaśnienia sytuacji. Posiada odjęte wartości na ludzi żeby nie używać go w PvP ale widzę nawet tego nie potrafisz zrozumieć "profesjonalisto":

image.png

2. Sklep Alchemika:

image.png

3. Przenikanie przez Auto-Buffa:

image.png

4. Konto Gracza Yuihi natomiast zostało odzyskane po 8 godzinach, oddałem mu cały ekwipunek, a wina była jego bo dał te same passy na Diumarze Mentosa na którym wyciekła baza danych (którą sam zresztą udostępniłem).

5. Nie wiem dlaczego nikt nie expi powyżej 110 Poziomu? Za to tez mnie obwiniasz? Mapy są gotowe, exp leci. Może ludzie robią EQ? Tyy... a może mojego serwera nie da się przejść w 3 dni jak innych gówien ? Kto wie?

6. Auto-Buff działa bez problemu. Masz go teraz za darmo na 7 Dni na FanPage, więc go sprawdź a nie pierdolisz głupoty. 

Naucz się też proszę czytać ze zrozumieniem bo ja do Ciebie jedno, a ty do mnie drugie. W sumie zawsze wam to słabo szło w metinie. Poziom wykształcenia niektórych ludzi mnie przeraża. Żegnam się z Tobą, szukaj dalej błędów które już dawno są naprawione. Nie zrobisz mi nic bolodupcu bo ja w przeciwieństwie do Ciebie mam argumenty i dowody.

Opublikowano

A tutaj jest "50 Graczy Online" - w rzeczywistości było ok. 220  (screen z godziny 11:09 gdy ludzie są jeszcze w szkole?) Wiem, wiem. Zaraz wyskoczysz mi, że to sklepy offline choć dobrze wiesz, że tak nie jest ?

Sklepów jest dużo więcej, ciągną się przez całe miasto ale ja nie zamierzam Ci tego udowadniać bo jesteś po prostu idiotą i śmierdzi od Ciebie cebulą na 10km. Wypisuj dalej błędy których nie ma na serwerze wrzucając stare tematy z forum. 

PS. Wejdź do gry, zobacz jak leci czat ladnie - po tym można ocenić liczbę graczy na serwerze chyba.

Żegnam.

image.png

Opublikowano

Ohooo wojna 2 najlepszych technikow tego jeszcze nie grali xd Obydwoje powinniscie zrobic razem projekt moze sie zgracie i wreszcie cos konkretnego utworzycie bo obydwoje nic sie nie uczycie. Zarowno jeden jak i drugi co serwer popelniacie te same bledy xd.

Opublikowano

To jeszcze zostawię tutaj troche screenow z wiadomości które latały po różnych grupach ?

PS. Są publiczne wiec je dodaje 

CA473988-0A32-42C9-A7FF-141F7DA086BE.jpeg

BD7F6ADF-AAB6-4B07-89C2-73BDB549F22F.jpeg

3C141CB9-C16A-4DB9-A69B-92B41AD6EB36.jpeg

30AF3EEF-38E8-4A0D-944C-2154D7A4003E.jpeg

Dowody na wszystko mysle, ćpun i wielka ofiara losu, która nie radzi sobie psychicznie z samym sobą

Opublikowano

Nie martw się. Ułożyłem sobie życie jeśli o to pytasz, już nie ćpam, mam śliczną kobietę, autko za blisko 100 kafli, zainwestowane siano i pluje na takie biedne dzieci jak ty ❤️ A wszystko to w niecałe 4 miesiące. To się nazywa wygrać życie biedaczku. Idź tam do swojej łopaty za 2500 zł miesięcznie. 

Coś jeszcze chcesz wiedzieć albo wrzucić bo widzę nic dotyczącego gry nie potrafisz już znaleźć.

Przestań się ciskać do mojej osoby bo się staram i robię wszystko żeby ludziom gra się podobała.

Ale za to co robisz, dzisiaj zdobywam twoje dane osobowe. Nie będziesz wpierdalał się dzieciaku do mojego życia prywatnego i udostępniał moich wiadomości. Chętnie sobie z Tobą o tym porozmawiam bo bijesz poniżej pasa to czas żebym ja uderzył Ciebie. Nie mam nic do tego co tam próbujesz udostępnić i pokazać bo i tak wszyscy mają to w dupie. Wszyscy wiedzą, że żaden serwer - nawet najlepszy nie istnieje bez reklamy za 40.000 zł. Ja w aktualnej chwili tyle nie mam akurat, przyznam Ci się - może Ci się humor poprawi zawistny Polaczku.

PS. Czemu tylko ty hejtujesz mój projekt, a wszyscy inni go polecają? Coś chyba jest nie tak, nie? 

Czekam na więcej, czekam. Może się uda jakiś fajny pozew sądowy rzucić i zarobić coś na kolejnym imbecylu z metina który myśli, że może wszystko ? Udostępnianie prywatnych wiadomości które nawet nie dotyczą metina jest naprawdę żałosne dzieciaczku.

Opublikowano

Po kilku latach przerwy zostałem wciągnięty na serwer Elenium. Od początku serwer miał kilka błędów, lecz wiadomo, że na początku nic nie wyjdzie w 100%. Shaggy zbiera na bieżąco błędy od graczy i wrzuca aktualizacje z poprawkami. Serwer jest coraz lepszy i widać zaangażowanie admina. Polecam serwer za klimat, który w nim panuje i zmierza w dobrym kierunku.

Opublikowano
11 minut temu, ŚlimaG napisał:

Nie martw się. Ułożyłem sobie życie jeśli o to pytasz, już nie ćpam, mam śliczną kobietę, autko za blisko 100 kafli, zainwestowane siano i pluje na takie biedne dzieci jak ty ❤️ A wszystko to w niecałe 4 miesiące. To się nazywa wygrać życie biedny idioto.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć albo wrzucić bo widzę nic dotyczącego gry nie potrafisz już znaleźć.

Przestań się ciskać do mojej osoby bo się staram i robię wszystko żeby ludziom gra się podobała.

Ale za to co robisz, dzisiaj zdobywam twoje dane osobowe. Nie będziesz wpierdalał się dzieciaku do mojego życia prywatnego i udostępniał moich wiadomości. Chętnie sobie z Tobą o tym porozmawiam bo bijesz poniżej pasa to czas żebym ja uderzył Ciebie. Nie mam nic do tego co tam próbujesz udostępnić i pokazać bo i tak wszyscy mają to w dupie. Wszyscy wiedzą, że żaden serwer - nawet najlepszy nie istnieje bez reklamy za 40.000 zł. Ja w aktualnej chwili tyle nie mam akurat, przyznam Ci się - może Ci się humor poprawi zawistny Polaczku. Czekam na więcej, czekam ? 

Czekam, ułatwię Ci Warszawa tam mnie szukaj, to zobaczymy kto kogo „uderzy” ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...