Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob - kilka pytań o darmową wersję oraz bany

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zanim kupie m2boba chcialbym zadac pare pytan. Przede wszystkim czy darmowa wersja jest w jakis sposob atrakcyjna czy zeby zarobic trzeba koniecznie wykupic? Co obejmuje darmowa wersja? Jak wygladaja bany? Tzn. jesli bede bocil na kontach 30lvl i pozniej sprzedawal komus np. alchemie ktora zrobie z tych botow to czy osoba ktora ode mnie kupi yangi ktore bede mial z antykow jest narazona na bana?  Bo rozumiem ze sam bot nie jest wykrywalny przez te ich zabezpieczenia? 

Opublikowano

O ile się nie mylę, to na jakimś serwerze jest to wykrywalne, ale jakim to niestety nie pamiętam. Jeżeli sobie przypomnę to postaram się wrócić i edytowac wpis.

image.png

• Aive zmienił(a) tytuł na M2bob - kilka pytań o darmową wersję oraz bany
Opublikowano

skoro mowisz o darmowej wersji to chodiz o serwer globalny, mod sam w sobie nie jest wykrywalny, ale na popularnych serwerach gm'owie pilnują i mozna wylapac latwo bana jak sie nie jest ostroznym.

Wersja darmowa trochę oferuje przydatnych rzeczy, takich jak lurowanie mobów czy auto-exp-bota, jednak wersja premium posiada o wiele wiecej funckji i pozwala bardziej zautomatyzować proces bocenia.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@peter1234, a wiesz moze czy lepiej stawiac bota na noc czy w ciagu dnia? Krolestwo ma znaczenie czy po wszystkich lataja? Myslalem zeby stawiac 1-6 w nocy to powinni smacznie spac ? Mam nadzieje ze jest taka opcja w m2bob zeby zaczal o konkretnej godzinie? Dla bezpieczenstwa myslalem zeby postac wylogowywala sie na widok jakiejkolwiek innej postaci i np. wznawiala za 10min, czy jest to tez do ustawienia? Samego bota pobiore dopiero za dzien dwa, musze sie przygotowac ?

Opublikowano

Nie ma zasady czy dzien czy noc.

Mapy wysoko levelowe są z reguły najmniej sprawdzane (ale do takich map trzeba mieć już postać a takich szkoda ryzykować)

Jesli chodzi o wylogowywanie przy pojawieniu sie gracza/gm to nie polecam, lepiej wtedy zeby bot sie zachowywal jak zwykla postac na autolowach (czyli off lurowanie mobow, pickup, itp.).

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@peter1234 ostatnie pytanko. Do tej pory sprzedawałem wony zdobyte w legalny sposób. Czy jeśli teraz sprzedam komuś wony z bota i dostanę bana, to czy osoba która ode mnie kilka razy kupowała też dostanie? Czy tylko leci na postać/maila/IP? To samo dotyczy konta - czy moge sprzedac komus konto bez obawy ze jak zaczne czitowac to tamto konto tez zostanie zbanowane?

Opublikowano

mh, tego nie wiem, sprzedawanie won'ow samo w sobie juz lamie regulamin ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...