Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można tanio kupić Minecraft Premium?

krycha12334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam niecałe resztki psc, jakieś 30zl. Pomyślałem że może da radę kupić gdzieś jakiegoś Minecrafta z możliwością zmiany emaila. Jest strona mcstore.pl ale wątpię aby była legitna. Coś proponujecie czy cokolwiek? 

35749_22_05_11_10_47_57.png

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Gdzie można tanio kupić Minecraft Premium?
Opublikowano
1 godzinę temu, krycha12334 napisał:

Rozumiem że mówimy tutaj o głównej stronie, ale szukam czegoś innego. Tak jak powiedziałem, takie odpowiedzi to akurat nic mi nie dają 

Nie mówiłem, że przecena?

Opublikowano

Widze że polacy sprzedają drożej te kradzione konta XD te mcstore na innych stronkach było taniej ?.

Przeczytaj sobie regulamin mcstore to będziesz wiedział że długo byś się gierką nie nacieszył XD

Na allegro może ale też wątpie już lepiej jak byś kupił przez minecraft.net jak pisali koledzy wyżej.

Ja bym ci nawet mógł konto sprzedać( Oczywiście nie z takiej polskiej stronki ? 

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

https://mcstrefa.pl/ Tutaj jest niezły wybór do kupienia kont po naprawdę fajnej niskiej cenie. Wszystko działa no i na pewno lepsze to niż współdzielenie konta z allegro. Dostęp do wszystkiego co pisze na stronie, sam kupowałem jak nie miałem pesos i wyszło dobrze, więc polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...