Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

misclike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram rune wizardem jeszcze nim niegralem i tak naprawde nawet niewiem jak staty rozdac musze cos poczytac na ten temat jesli znajde a moze ktos gral ta postacia i cos podpowie bylbym wdzieczny

Opublikowano
3 godziny temu, SirKirgo napisał:

Zagram rune wizardem jeszcze nim niegralem i tak naprawde nawet niewiem jak staty rozdac musze cos poczytac na ten temat jesli znajde a moze ktos gral ta postacia i cos podpowie bylbym wdzieczny

Siema,

Grałem już nieco RW na innych no resach - wydaje się spoko.

Rozdawałem następująco:

Pod PVM

Str: Pod Set I macke ok. 320

Agi: Pod Set ok. 170 (słabo się skaluje)

Stam: Baza

Ene: Reszta

PVP:

Stam: ok 1000

Ene: Reszta

Jeżeli chodzi o Master Tree - Punkty w zielone aby dobrać się do defa/AG regena, następnie  rush do Plasma Ball Enchantment z niebieskiego drzewka, aby używać skilla z rudy.

Oczywiście zachęcam do testowania innych wariantów, postać jest świeża więc jest potencjał aby nieco zaszaleć z punktami w niekonwencjonalny sposób ?

Pozdro

image.png

Opublikowano

Cos nie jest tak exp mial byc 23  a jest 80 o co chodzi na takim expie niebede gral Admin moze bys sie wypowiedzial na ten temat

Narazie sie wstrzymje poczekam co powie admin

25 exp

Opublikowano

W publikacji niema nic na temt exp dynamicznego pozatem po kilku godzinach jak wrocilem z pracy ludzie mieli 360 lvl pytam sie jakim cudem technicznie jest to niemozliwe chyba ze przy pomocy ADMINA hehehe ja se odpuszczam bawcie sie milo na DYNAMICZNYM expie^^^^^

Opublikowano

Mi tez sie to niepodoba ale expleci jak zwariowany to potrenuje wizarda  ta nowa postac zeby zorientowaxc sie w mozliwosciach tej postaci aaaaaaaaaa jeszce jedna sprawa w ranku widze ze ludzie podobijali do 400 i stop czy to serwer bezresetowy w takimrazie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...