Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy 5 poziom honoru dodaje wartości konta?

Cena22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć planuje sprzedać moje konto na EUNE i szukam opinii kogoś kto się zna na handlu kontami.
Szukałem info w internecie, jednak większość znalezionych info była mocno przestarzała. 
Proszę o pomoc i z góry dzięki :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że ciut lekko może podnieść cenę. W końcu nie łatwo zdobyć 5 poziom honoru.

Osobiście posiadam 3 poziom honoru i powiem, że nie łatwo było go wbić :P

Opublikowano
5 godzin temu, Sztalixon napisał:

Wydaje mi się, że ciut lekko może podnieść cenę. W końcu nie łatwo zdobyć 5 poziom honoru.

Osobiście posiadam 3 poziom honoru i powiem, że nie łatwo było go wbić ?

Co Ty gadasz... łatwo da się wbić ? 
Przed wyjsciem z bazy obowiązkowo /fullmute all i graj na chillku nie dla LP obecnie posiadam na 2 kontach 5 poziom honoru.
Co do tematu, możliwe że coś dodaje wartości aczkolwiek nie ma to chyba znaczenia.

image.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Czy 5 poziom honoru dodaje wartości konta?
Opublikowano

Ciężko powiedzieć, obecnie największą wartość konta dodaje dywizja, ilość championów oraz skiny. Zadaj sobie pytanie czy jeśli miałbyś kupić konto to patrzyłbyś na level honoru czy nie? :P

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

nie dodaje nic do wartości konta

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
Dnia 2.09.2019 o 20:06, Molirol napisał:

Co Ty gadasz... łatwo da się wbić ? 
Przed wyjsciem z bazy obowiązkowo /fullmute all i graj na chillku nie dla LP obecnie posiadam na 2 kontach 5 poziom honoru.
Co do tematu, możliwe że coś dodaje wartości aczkolwiek nie ma to chyba znaczenia.

Fullmute? Wystarczy grać o tak:

97e82d4973a38.png

Ludzie cię kochają i jesteś honorowym graczem co mecz bez mutowania innych. Komunikacja w grze to podstawa, bo w końcu to gra drużynowa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie nie bardzo. Wbicie honoru nie jest aż takie trudne, wystarczy się zachowywać ? Jak wyżej: wartości daje dywizja (chyba, że sprzedajesz unranked), jeżeli grałeś rankedy to wysoki/dobry winrate, postacie, skórki, może nawet jakieś ikonki i użytkowanie konta (mam na myśli ilość gier i ich jakość). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...