Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer tworzony z graczami

Server tworzony z graczami   

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb servera

• Mega drop
      0
    • Easyhc
      0
    • Hardcore
      2
    • Mini gry
      0
  2. 2. Jaka wersja servera

• 1.8.8
      0
    • 1.12
      0
    • 1.13
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, wszystkie tryby mi się przejadły aktualnie czekam na jakiś Skyblock, który będzie mieć dobrą ekonomie oraz kultowy klimat jak za dawnych lat.

Moim zdaniem dzisiejsze serwery skyblock są robione nie zbyt profesjonalnie brak autorskich pluginów, prawie połowa serwera na skryptach a potem się dziwić, że serwer laguje.

To tylko subiektywna opinia na temat serwerów skyblock.

Opublikowano

Tak szczerze?

To mi brakuje czegoś klasycznego, lecz jednocześnie czegoś modernistycznego. Cały czas powstają jakieś "dobre" serwery EasyHC na wersje 1.8

Brakuje mi czegoś jak projekt Liberty City tworzonego przez Pitcha

Heh, ale kto w tych czasach podejmie się go bez pieniędzy? Pewnie żaden z niepełnoletnich tworzących "dobre" serwer na 1.8 typu EasyHC

Opublikowano

Sam bym się podjął "rekreacji" serwera Liberty City gdyby była jakaś ekipa, w dzisiejszych czasach nie ma co robix serwera typu easyhc, za dużo tego już jest, chyba że masz dobrą reklamę u jakiegoś youtubera dużego i jakieś innowacyjne pomysły.

Opublikowano
Dnia 1.09.2019 o 15:41, AlexsanderARG napisał:

Heh, ale kto w tych czasach podejmie się go bez pieniędzy? Pewnie żaden z niepełnoletnich tworzących "dobre" serwer na 1.8 typu EasyHC

Daj mi mapę, a się podejmę, może jeszcze w tym roku.

Opublikowano
Dnia 1.09.2019 o 15:28, GoodBox™ napisał:

Szczerze, wszystkie tryby mi się przejadły aktualnie czekam na jakiś Skyblock, który będzie mieć dobrą ekonomie oraz kultowy klimat jak za dawnych lat.

Moim zdaniem dzisiejsze serwery skyblock są robione nie zbyt profesjonalnie brak autorskich pluginów, prawie połowa serwera na skryptach a potem się dziwić, że serwer laguje.

To tylko subiektywna opinia na temat serwerów skyblock.

Niedługo startuje LongCraft.pl. Sporo innowacji ?

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...