Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][SkyBlock] Slayers

LiteGm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaprezentować wam serwer Minecraft SkyBlock!

2019-08-30_19.16.29.png

2019-08-30_19.15.41.png                        Slayers.pl to nowa propozycja serwera SkyBlock 1.12.2!

Dlaczego akurat Slayers.pl?

Slayers.pl to serwer który stawia na kontakt z wami!

- Ciągle się rozwijamy abyś czuł jak największy komfort z grania właśnie u nas!

- Pracujemy ciągle nad najnowszymi rozwiązaniami dla graczy

Zapraszamy na serwer i stronę WWW mc.slayers.pl                        2019-08-30_19.15.52.png

Wejdź i przekonaj się że warto!

1.12.2 Slayers.pl

Opublikowano

» Witam, serwer jest jeszcze bardzo do poprawki. Większość pluginów pobrana i nawet nie dotykana, co skutkuje tym że połowa serwera jest po angielsku.

» Właścicielowi nie chciało się nawet wpisać w essentials PL aby go przetłumaczyć, więc cały essentials jest po angielsku.

» Brak własnych skryptów/pluginów, brak nawet dostępu do komendy /help! A dostęp do komendy /pl jest.. (tylko 24 pluginy).

» Spawn jest zrobiony w kratkach 23x23 także jest stanowczo za mały.

» Chat nie wygląda estetycznie, brak nawet przerwy pomiędzy nickiem a rangą.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

» Podsumowywując: Serwer jest praktycznie do niczego, robiony na szybko, byle jak, nie dając żadnej permisji randze Gracz, połowa serwera jest po angielsku (skutek nie tłumaczenia pluginów).

» » » Nie polecam, spodziewałem się czegoś lepszego ? « « «

Opublikowano

Wszedłem na serwer i także zauważyłem, że jest on zrobiony z pominięciem wielu ważnych aspektów. Polecam zrobić przerwę techniczną i dokończyć robotę.

@zMichaal,

Co ma do rzeczy, że serwer ma tylko 24 pluginy? To nie są te czasy, w których było ich po +/-50. Największe serwery mają ich maksymalnie 20, ale wykorzystują je na wszystkie sposoby.

Opublikowano

24 pluginy oznacza to że serwer nie posiada jakiś ciekawych pluginów np na level, tylko wszystkie klasyki: essentials, permissionex, worldedit itp.

Opublikowano

Dziękuję za pomoc. sk8erace1 na serwerze ciągle pracuję więc można spodziewać się aktualizacji wszystkich rzeczy. Serwer robię sam od prawie 3 tygodni i naprawdę szanuję wszystkich właścicieli serwerów i mam do nich naprawdę duży respekt. Dziękuję za Twoją opinię i na pewno będę nad tym pracował!

zMichaal przykro mi że serwer nie przypadł Ci do gustu ale serwer nie został zrobiony na szybko. Poświęciłem mu bardzo dużo serca i czasu aby doprowadzić go do jak najlepszego początkowego stanu. Serwer z dnia na dzień rozwija się coraz bardziej więc możesz spodziewać się aktualizacji!

Pluginów jest 24, dużo komend jest ukrytych dla graczy tak żeby nie zaśmiecać głów graczy. Dodanych jest tam kilka ciekawych pluginów które urozmaicają grę. Żaden z zainstalowanych pluginów nie został pobrany wraz z gotowym configiem.

Dziękuję bardzo jeszcze raz za waszą opinię i w najbliższym czasie postaram się poprawić jak najwięcej błędów które zgłosiliście!

Aczkolwiek wybacz zMichaal ale prowadzisz z tego co wiem konkurencyjny serwer SkyBlock i myślę że niefajnym jest robienie sobie złej opinii.

Opublikowano

Co prawda prowadzę serwer ale nie od razu konkurencyjny.

22 minuty temu, LiteGm napisał:

Żaden z zainstalowanych pluginów nie został pobrany wraz z gotowym configiem.

Jak to nie? To dlaczego większość serwera jest po angielsku?

Ja i tak szanuję za samą próbę rozwinięcia serwera, taże pracuj mordo a kiedyś serwer wystrzeli w kosmos ?

Opublikowano
2 minuty temu, zMichaal napisał:

Co prawda prowadzę serwer ale nie od razu konkurencyjny.

Jak to nie? To dlaczego większość serwera jest po angielsku?

Ja i tak szanuję za samą próbę rozwinięcia serwera, taże pracuj mordo a kiedyś serwer wystrzeli w kosmos ?

Wszystkie pluginy konfigurowałem sam ale nie wszystkie tłumaczyłem, najważniejsze dla skyblocka pluginy takie jak ASkyBlock zostały przetłumaczone i poprawione, ale np Essentials został tylko skonfigurowany przez to że nie jest dla mnie większym problem posługiwanie się językiem angielskim a gracz też nie korzysta z tego tak często jak np z komend /is help

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...