Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skompletowanie ekwipunku na bossy

kowalsonn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Gram Wojownikiem Bodym i Zaczynam kompletować eq na bossy ale nie wiem od czego zacząć i jak się za to zabrać więc zwracam się do was z prośbą o pomoc. Aktualnie posiadam 50W myśle ze po sprzedaniu śmieci/eq będzie koło 100w.

Eq jakie teraz posiadam:

Truciak+9 39sr 4 diabły 6trupy 1omdlenie

talik ziemi+1

Buty Wyszywae złotem+9 5kryt 8slow 1,5kpz 30pe 6 miecze

Bransa z łez +9 15wiatr 1,5kpz

Srebrny Naszyjnik+9 10szycie 20%pe 2do pe 6sztyle 6dzwony

EBO+9 6mistyki 6dwuręka 20diabły 10zwierzęta 3lud

Sokola tarcza +9 nno 6trupy 10mistyki 6na yangi 10diabły
Szarfa Księcia 16% 38-54wartośc 3szybkość ataku sr6   diabły1

Polarny pacnerz+1

STAL+9 10PZ 1.5KPZ 10 WIATR

Kochani Użytkownicy MPCFORUM  z góry dziękuję Wam za pomoc ;))

• Aive zmienił(a) tytuł na Skompletowanie ekwipunku na bossy
Opublikowano

Cóż, polecam wsadzić wartość ataku do zbr , zrobić jak największy % na omdlenie (na początkowe bossy, bo nie wiem które chcesz ubijać)

Jeżeli chcesz dropić biologa z bossów to polecam bić Bossy w świątyni (full mistyki, kryt i przeszywka powinno wystarczyć).
+
O buffach nie muszę mówić? Warto zrobić sobie 2x buffa Healer i Smok , wartość dużo pomaga.

image.png

Opublikowano

Po opisie ekwipunku zakładam, że chodzi o globalny serwer, z tego co widzę masz glownie ekwipunek pod wiatr.

Jak stoisz z alchemią?

Naszyjnik nie wygląda za ciekawie, jeśli chcesz mieć ten pod wiatr to spoko, ale może poszukaj jakiegoś z HP albo krytem? Jeśli na wiatr nie potrzebujesz to ogarnij sobie z lez +9 :)

Jaki masz poziom? Masz peta z berkiem?

Kostiumy? Pet z IS (khan czy cos takiego)?

Pozdrawiam

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak globalny. Alchemii brak, mam 107lvl Wojownik Body posiadam peta 12% berka. Kostiumy i pet z IS to najmniejszy problem w każdej chwili mogę "ogarnąć".  Aktualnie posiadam około 60-70W po sprzedaniu śmieci będzie trochę wiecej ? Bossy jakie mnie interesują to: Jotun, Nemere, Razador, Zodiak. zapewne nie będę sam chodził tylko z kimś. Nie wiem jak zabrać się za kompletowanie itemków, nie muszę być jakimś pro elo kotem chcę iść na bossa i "czerpać z tego przyjemnosć" a nie obijać się na ziemi.
Pozdrawiam Wszystkich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...