Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc][Problem]Zajrzyj Plz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy ;] wec... proszę o wyrozumiałość ok... zaczynamy mam problem

związany z rejestracja chciałbym ja zrobić na darmowej domenie np ugu.pl czy dało by się tak zrobić jeśli tak proszę o napisanie

jak to zrobić a i poszukuje rejestracji na wzór lub takiej samej jak na http://www.orangechockolate.tk/ lub http://belenus.xaa.pl/ albo http://avalonmt2.pl/avalon/ za pomoc oferuje 5x5 i 5x wielkie ++++++++ proszę o szybką odpowiedz !!!!!!!!!!! a dla mnie tylko minusa za błędy Podaruj mi minusa ;} i od razu szukam szablonu forum :D

Proszę was tylko o Jedno Daj Minusa ----------- Jak Nie Dasz Jesteś Noobem N30

To Moje Staty Zobacz ----->>> Klikaj I Sprawdź Moje Staty ;] <<<----- To Moje Staty Zobacz ________ Mój Profil Sprawdz ---> Klikaj ;]

Opublikowano (edytowane)

Pomuście proszę i przepraszam za duble posta za to daj minusa !!!!!!!!!!!!!!

Refresh co 24h

Warn

Edytowane przez Dawmar37

To Moje Staty Zobacz ----->>> Klikaj I Sprawdź Moje Staty ;] <<<----- To Moje Staty Zobacz ________ Mój Profil Sprawdz ---> Klikaj ;]

Opublikowano

Zacznijmy od tego że to musi być serwer No Hamachi.

Musisz odblokować port 3306 i skierować rejestrację na Zewnętrzne IP

WAŻNE: Na ugu.pl może nie działać takie coś, mało darmowych serwerów ma możliwość łączenia się z zewnętrznymi bazami

Takie na których to działa to xaa.pl i za.pl

Opublikowano

a można jakomś instrukcje ja kto zrobić np na xxa.pl ??? i jesli mam zmienne ip czy to sie uda ???

Opublikowano

Jeżeli masz zmienne IP to musisz skorzystać z czegoś typu DynDNS, No IP

Co do instrukcji: Robisz normalną rejestrację (np. przez ToolsMT2) i ustawiasz host na IP które nada Ci jeden z powyższych programów.

Opublikowano

aha a i jeszcze jeden problem czy dal bys mi instrukcje jak zrobic to perzez DynDNS ze jak ma mzrobic z tego stale ip jak pomozesz ida odrazu plusy ;]

Opublikowano

a czy za ktos moze jakies szablony forum ???? jesli tak prosil bym o linki do download ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...