Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ustawieniami grafiki - The Forest

SoL1ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ?

Jakiś Czas temu zakupiłem The Foresta, odpaliłem sobie go pięknie ładnie wszystko śmigało, lecz nie pasowały mi ustawienia graficzne więc chciałem zmienić na lepsze i tutaj właśnie pojawił się Problem.
Otóż gdy chciałem zmienić ustawienia na ULTRA nie mogłem tego zrobić bo do wyboru miałem tylko: Niskie (Low), Średnie (Medium), Wysokie (High). Widziałem u wielu Youtuberów że oni jakimś cudem
mieli ustawione Ultra, a dlaczego ja nie mogłem? W czym tkwi problem? Komputer mam dobry więc nie wiem. Proszę HELP!

SPECYFIKACJE KOMPUTERA:

Karta Graficzna: Geforce GTX 1050 TI 4GB

Procesor: i5 9600k

RAM: 16GB

DYSK: Dysk SSD ADATA SU800 1TB SATA3 

ZASILACZ: Jakiś tam 600W

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z ustawieniami grafiki - The Forest
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałeś spójności plików? Możesz spróbować jeszcze w panelu przednim nvidia zmienic na najlepsze ustawienia w programi the forest

Opublikowano
Dnia 10.09.2019 o 21:05, dominik101204 napisał:

Próbowałeś spójności plików? Możesz spróbować jeszcze w panelu przednim nvidia zmienic na najlepsze ustawienia w programi the forest

Możesz mi powiedzieć co mają ustawienia nvidia do ustawień graficznych gry? I czym jest panel przedni nvidia? ?

Czasem nie jest tak, że oglądałeś filmy z starych wersji i twórcy to zmienili? (Często te ustawienia mało zmieniały, więc może to było powodem). Zawsze możesz wysłać zdj. ustawień, wtedy spróbuję u siebie sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...