Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam opinii na temat XBot'a

Doktorke292

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy w odpowiednim dziale piszę ale chcial bym poznać opinię na temat xbot'a gdyż nie wiem czy warto kupować. Chciał bym szczerą odpowiedź jeżeli ktoś ma jakąś opinię na temat xbota która może doprowadzić do kłótni to proszę o napisanie pw. Oraz czy oplaca się rozwijać serwer ts3 gdy w najblizszym roku może 2 będzie udostepniona wersja ts5 beta publiczna.

Opublikowano

Korzystałem z wielu botów (ABot, MBot, SBot) ale akurat z Xbota nie, czemu? Opinie jakie o nim czytałem nie są zbyt przychylne. 
Jakiego bota mogę polecić? 
To zależy jaką kwotę chcesz przeznaczyć na bota.
Ja osobiście korzystam z nowej aplikacji jest to strona + panel użytkownika/administratora+bot. Sam bot nie ma zbyt wielu funkcji w porównaniu do innych ale ma te najważniejsze:

• Lista administracji
  • Nadawanie grupy weryfikacyjnej po spędzeniu określonego czasu
  • Sprawdzanie nazw użytkowników 
  • Wiadomość powitalna
  • Rankingi (Spędzony czas, spędzony czas afk, ilość połączeń, najdłuższe połączenie, punkty za aktywność, poziomy)
  • Edytowanie kanału z partnerami
  • Poziomy
  • Automatyczne nadawanie grupy botom muzycznym
  • Rekord online
  • Ustawianie osób online/ilosc slotów/rekord osób w nazwie serwera
  • Tworzenie kanałów prywatnych
  • Sprawdzanie kanałów prywatnych (Nazwy oraz daty)
  • Sprawdzanie kanałów typu vip/clan
  • Nadawanie grup typu "Kobieta", "Mężczyzna"
  • Automatyczne teleportowanie użytkowników z klanu na ich kanał
  • Centrum pomocy
  • Tworzenie kanałów publicznych

Dodatkowo bot posiada PointsBota zintegrowanego z panelem w którym jest sklep z rangami (w przyszłości zostaną dodane inne rzeczy np boty muzyczne). Jak się sprawuje? Szybkość działania bota powala konkurencje. Cena 250 - 300 zł.

Jeśli chcesz coś tańszego to polecam ABota co do ceny nie orientuje się w chwili obecnej jaka jest. 

Jeśli  jednak wolisz coś porządnego to zapraszam na pw gdyż tutaj żadnego linka nie mogę podać gdyż jest on na innym forum.  

sygnatura.png

Opublikowano
9 minut temu, Wonoace napisał:

Korzystałem z wielu botów (ABot, MBot, SBot) ale akurat z Xbota nie, czemu? Opinie jakie o nim czytałem nie są zbyt przychylne. 
Jakiego bota mogę polecić? 
To zależy jaką kwotę chcesz przeznaczyć na bota.
Ja osobiście korzystam z nowej aplikacji jest to strona + panel użytkownika/administratora+bot. Sam bot nie ma zbyt wielu funkcji w porównaniu do innych ale ma te najważniejsze:

• Lista administracji
  • Nadawanie grupy weryfikacyjnej po spędzeniu określonego czasu
  • Sprawdzanie nazw użytkowników 
  • Wiadomość powitalna
  • Rankingi (Spędzony czas, spędzony czas afk, ilość połączeń, najdłuższe połączenie, punkty za aktywność, poziomy)
  • Edytowanie kanału z partnerami
  • Poziomy
  • Automatyczne nadawanie grupy botom muzycznym
  • Rekord online
  • Ustawianie osób online/ilosc slotów/rekord osób w nazwie serwera
  • Tworzenie kanałów prywatnych
  • Sprawdzanie kanałów prywatnych (Nazwy oraz daty)
  • Sprawdzanie kanałów typu vip/clan
  • Nadawanie grup typu "Kobieta", "Mężczyzna"
  • Automatyczne teleportowanie użytkowników z klanu na ich kanał
  • Centrum pomocy
  • Tworzenie kanałów publicznych

Dodatkowo bot posiada PointsBota zintegrowanego z panelem w którym jest sklep z rangami (w przyszłości zostaną dodane inne rzeczy np boty muzyczne). Jak się sprawuje? Szybkość działania bota powala konkurencje. Cena 250 - 300 zł.

Jeśli chcesz coś tańszego to polecam ABota co do ceny nie orientuje się w chwili obecnej jaka jest. 

Jeśli  jednak wolisz coś porządnego to zapraszam na pw gdyż tutaj żadnego linka nie mogę podać gdyż jest on na innym forum.  

Dziękuję za opinie ale najlepiej jak by to były osoby które korzystały z xbota oraz nie chcę reklam innych botów

Opublikowano
1 godzinę temu, Doktorke292 napisał:

Dziękuję za opinie ale najlepiej jak by to były osoby które korzystały z xbota oraz nie chcę reklam innych botów

To nie jest reklama bota a opis funkcji jakie posiada, jest to nowa aplikacja która wyszła kilka tygodni temu i mało osób wie o jej istnieniu. Wiem jak działa XBot bo widziałem go na wielu serwerach i mam porównanie z innymi botami.

sygnatura.png

Opublikowano
6 minut temu, Wonoace napisał:

To nie jest reklama bota a opis funkcji jakie posiada, jest to nowa aplikacja która wyszła kilka tygodni temu i mało osób wie o jej istnieniu. Wiem jak działa XBot bo widziałem go na wielu serwerach i mam porównanie z innymi botami.

Z przykrością  muszę  powiedzieć że jest to reklama ponieważ  zachecasz do kupna bota. Pisząc ze na pw podasz linka.

Opublikowano
Przed chwilą, Doktorke292 napisał:

Z przykrością  muszę  powiedzieć że jest to reklama ponieważ  zachecasz do kupna bota. Pisząc ze na pw podasz linka.

Jakbyś dokładnie przeczytał to zadałem pytanie jaką kwotę chcesz przeznaczyć na bota....
Opisałem dokładniej bota bo wiem, że warto go mieć gdyż mam porównanie z innymi botami. Większość osób Ci odradzi XBota, zresztą jest to umierający projekt. 
Dodatkowo napisałem, że jeśli cena tego bota jest dla Ciebie za duża to osobiście wybrałbym ABota. A o linku napisałem tylko i wyłącznie ze względu na to, że gdybyś jednak się zainteresował czymś lepszym od XBota, MBota czy ABota. 
Większość osób odradzi Ci XBota a za podobną cenę dostaniesz lepszą aplikację jaką jest ABot. 

sygnatura.png

Opublikowano
37 minut temu, Wonoace napisał:

Jakbyś dokładnie przeczytał to zadałem pytanie jaką kwotę chcesz przeznaczyć na bota....
Opisałem dokładniej bota bo wiem, że warto go mieć gdyż mam porównanie z innymi botami. Większość osób Ci odradzi XBota, zresztą jest to umierający projekt. 
Dodatkowo napisałem, że jeśli cena tego bota jest dla Ciebie za duża to osobiście wybrałbym ABota. A o linku napisałem tylko i wyłącznie ze względu na to, że gdybyś jednak się zainteresował czymś lepszym od XBota, MBota czy ABota. 
Większość osób odradzi Ci XBota a za podobną cenę dostaniesz lepszą aplikację jaką jest ABot. 

Majster przeczytaj temat. Miała być tylko opinia a nie gadanie o śmiesznym bocie. Nie pytałem się o inne boty jakie boty polecasz tylko opinię o jednym bocie. Tyle ode mnie.

Opublikowano
2 minuty temu, Doktorke292 napisał:

Majster przeczytaj temat. Miała być tylko opinia a nie gadanie o śmiesznym bocie. Nie pytałem się o inne boty jakie boty polecasz tylko opinię o jednym bocie. Tyle ode mnie.

Ehhh, ale chyba jak się nie poleca czegoś to warto wspomnieć o tym co się poleca. Ostatni raz, XBotowi mówimy NIE już lepiej zainwestować w ABota. 

sygnatura.png

Opublikowano
13 minut temu, Wonoace napisał:

Ehhh, ale chyba jak się nie poleca czegoś to warto wspomnieć o tym co się poleca. Ostatni raz, XBotowi mówimy NIE już lepiej zainwestować w ABota. 

Dobra żałosne są twoje wypociny. Kolejna reklama kolejnego bota. Polecajac bota reklamujesz bota. Zastanów się co piszesz. (Ostatni raz xbotowi mówimy nie) nie mów za kogoś tylko za siebie. Placzesz się we własnych słowach. Kolegów szukasz? Czy po prostu chcesz posty nabic?

@@Edit

Proszę moderatora działu by zrobił porzadek w temacie bo nasza dyskusja nic nie wnosi do tematu

Opublikowano

Tak, po prostu będziesz mógł wejść na serwer z TS5 bądź z TS3 lecz wchodząc z TS3 nie będziesz miał nowych funkcji. Jeśli masz najnowszą wersję serwera to prześledź permisje, powinieneś znaleźć tam permisje dotyczącą banerów kanałów czego w TS3 nie ma. 

sygnatura.png

Opublikowano
48 minut temu, Wonoace napisał:

Tak, po prostu będziesz mógł wejść na serwer z TS5 bądź z TS3 lecz wchodząc z TS3 nie będziesz miał nowych funkcji. Jeśli masz najnowszą wersję serwera to prześledź permisje, powinieneś znaleźć tam permisje dotyczącą banerów kanałów czego w TS3 nie ma. 

A wiadomo czy ts5 będzie platne?

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam opinii na temat XBot'a
Opublikowano
7 godzin temu, Doktorke292 napisał:

A wiadomo czy ts5 będzie platne?

Bedzie to klient więc bedzie darmowy jak klient TS3. 

sygnatura.png

Opublikowano
16 godzin temu, Wonoace napisał:

Bedzie to klient więc bedzie darmowy jak klient TS3. 

Kolego, X-Bot jest aplikacją która się potrafi sama z siebie utrzymać jak i zadowolić klienta który kupuje Aplikacje, posiada Serwis który pomaga 24/7.

X-Bot jest aplikacją legalną jak i sam autor posiada Firme na aplikacje. Co do samej aplikacji nie ma żadnych błedów jak i wiekość TeamSpeaków używa x-Bota i nie ma żadnych probłemów. Tak kosztuję troche, ale kupujesz raz i masz ciągle Update jak i dostęp do Administracji która zawsze tobie pomoże. 

Nie reklamuj innych aplikacji, a co do Abota to mój misiak więc jego Aplikacja też jest na TOPie <3

Pozdrawiam.

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...