Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na kanał TeamSpeak po rozłączeniu

dominik101204

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prywatny kanał na jednym z publicznych serwerów TeamSpeak 3, mam na nim oczywiście grupę kanału admin. Gdy wchodzę w główny kanał tego "drzewka" to wyskakuje mi okienko żebym wpisał hasło, ale nie muszę go wpisywać, wystarczy że po prostu kliknę "OK"  (ale ogółem jest ustawione hasło), na innych pod kanałach nie wyskakuje mi to okienko. Jak na przykład internet mi wywali i potem kiedy wróci to nie wracam na mój kanał prywatny, na którym byłem tylko przywraca mnie do "Poczekalni" (kanał na którym jestem po dołączeniu do serwera) . Chciałbym się zapytać czy da radę coś zrobić żeby przywracało mnie na ten kanał, a nie do "Poczekalni". (Jeśli jestem na innych pod kanałach to normalnie na nie wracam od razu)

Z góry dziękuję za pomoc ? Pozdrawiam!

Opublikowano
50 minut temu, Wonoace napisał:

Spróbuj włączyć zapamiętywanie haseł w opcjach.

Mam to włączone jeżeli chodzi o Opcje > Bezpieczeństwo > Zapisz hasła kanałów

Opublikowano
22 minuty temu, Wonoace napisał:

A to się dzieje tylko jak Cię wywali z serwera z powodu zerwania połączenia z internetem?

Tak

Opublikowano

Widocznie podczas ponownego połączenie baza z zapisanym hasłem nie nadąża Ci się załadować. U mnie ludzie nie mają takich problemów ewentualnie nie słyszałem o takowych. 
Druga opcja to podczas ponownego połączenie permisje z admina kanału nie nadążają się w pełni załadować i masz ów okienko.

sygnatura.png

Opublikowano
55 minut temu, Wonoace napisał:

Widocznie podczas ponownego połączenie baza z zapisanym hasłem nie nadąża Ci się załadować. U mnie ludzie nie mają takich problemów ewentualnie nie słyszałem o takowych. 
Druga opcja to podczas ponownego połączenie permisje z admina kanału nie nadążają się w pełni załadować i masz ów okienko.

Można coś z tym zarobić? Reinstalacja może by pomogła?

Opublikowano

Wątpię, to już zależne od czego to jest. Czy od bazy klienta czy od bazy serwera. Może to być wina własnie internetu bądź komputera.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...