Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który hosting jest lepszy (Craftserve/Pukawka/Minehost)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, właśnie uciekam z titanaxe bo mam tam problemy z paczką modowanego servera FTB(server czasami musi włączyć się 3-4 razy, żeby się finalnie włączyć bo skrypt titanaxe blokuje rozruch servera), sprawdziłem sobie lokalnie na swoim starym kompie i server odpala się 10/10, więc nasuwam mi się pytanie, Który z wymienionych w tytule hostingów będzie najlepszy? Włąśnie testuje pukawkę, ale pomyliłem ofertę servera testowego, więc muszę  poczekać i sprawdzić an tej "bez limitu ramu"(max 8gb chyba).server na ofercie PRO BLS tam niby odpalił się 4/4 lecz jak zwykle na pukawce zużycie procka wygląda dziwnie "wysoko"( Oferta bez limitu i pro BLS mają prawdopodobnie inne procki, o tyle o ile podane jest co siedzi w BLS to w ofercie bez limitu dostępny jest "procesor" no fajnie.. Paczka wymaga około 3 -4 Gb ram do stabilnej pracy.

Opublikowano

Na minehoście nawet nie zakładaj serwera, będziesz miał cały czas problem z konsolą. Myślę, że najlepszym wyborem będzie craftserve - szybki support, stabile maszyny i do 24gb ram za 30 zł.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Który hosting jest lepszy (Craftserve/Pukawka/Minehost)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...