Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w authme

pGnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam problem otóż mam craftbukkit 1.14.4 wgrałem takie pluginff7vh8nsy jak w załączniku. I teraz jak gość się loguje na mój nick na serwer to mnie kickuje próbowałem wgrać authme ale nie działa ustawić żeby tylko jedna osoba na ip mogła wejść i nic dalej się loguje. Proszę o pomoc i proszę nie hejtować jestem nowy w pluginach w mc ?

asd.png

Opublikowano

Tak masz racje sorki bardziej mi chodziło o to żeby maxreg ustawić na 1 w authme ale nie mam tego na wersji 1.14.4 ? Ale dzięki zainstalowałem loginsecurity ale obciąża mi strasznie ram na serwerze. Mam na hoście titanaxe ile osób przy tych pluginach udźwignie ile ramu potrzebuje w sensie ?

Opublikowano

Ale jest to możliwe jak gościa zbanowałem, a mimo to wchodzi na serwer logując się na inny nick gracza i wtedy tego gracza wyrzuca jak wgrałem loginsecurity ? A ram zwiększę do 10000 jak coś.

Mam jeszcze problem z whitelista, dodaje kogoś a mu dalej pisze, że nie jest na whiteliście, a zaaktualizowałem bukkita. wersja 1.14.4.

parametry.png

Opublikowano

Dobra a co do loginsecurity to tak jak wyżej pytałem. Mam to gdzieś ustawić czy tylko wgrać ? żeby nie można na konto drugiej osoby tylko zmieniając nick ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...