Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym wszystkich poinformować, że zmieniłem ostatecznie plany serwera (z Real Life na Survival + Gildie), dzięki za komentarze, które dały mi dużo do myślenia ?

Powstaje nowy serwer o nazwie PCRAFT.EU 

Serwer niby survival + gildie, ale mogę wam obiecać że będzie kilka elementów go wyróżniało. Nie za dużo mogę zdradzić, ponieważ serwer nie jest w 100% skończony.

Mogę podpowiedzieć jedynie że na serwerze będzie Jackpot ? Wszystko oczywiście będzie opierało się na stronie internetowej, ale emocji na pewno nie zabraknie ? Na serwerze już znajduję się kilka autorskich pluginów a będzie ich o dużo więcej. Na serwerze pojawi się rynek, gdzie gracze będą ustalać ceny diamentów itp. Nasza ekipa ma wizję na serwer, ale nie ma to jak wasze opinie, dlatego zapraszam was na FANPAGE gdzie pojawiła się już pierwsza ankieta. Mam nadzieje że wspólnie stworzymy dobrze prosperujący serwer minecraft.

Opublikowano
9 minut temu, sk8erace1 napisał:

Opisz bardziej swój projekt.

Czyli to tak naprawdę RealLife... Ciężko Ci się będzie wybić z takim serwerem.

Wiem że nie będzie lekko z wypromowaniem serwera, lecz postaram się przyciągnąć jak największa liczbę osób, Ale też dlatego powstał taki post, aby ludzie dowiedzieli się że taki projekt powstaje, mam nadzieje że będzie pozytywny odzew i graczom się spodoba ?

Opublikowano
2 godziny temu, gethertv napisał:

Wiem że nie będzie lekko z wypromowaniem serwera, lecz postaram się przyciągnąć jak największa liczbę osób, Ale też dlatego powstał taki post, aby ludzie dowiedzieli się że taki projekt powstaje, mam nadzieje że będzie pozytywny odzew i graczom się spodoba ?

Jeśli nie będzie masy bezsensownych skryptów, a nawet samego pluginu Skript, obciążającego serwer, do tego stabilna i dobra maszyna - to git.

2 godziny temu, gethertv napisał:

Na serwerze pojawi się również nowa mechanika pracy. (Praca legalna, Nielegalna, praca premium, praca na czarno).

Nielegalna, a na czarno, to taki jeden, gruby, długi, ten sam patyk.

Opublikowano
6 minut temu, Ekrahb napisał:

Jeśli nie będzie masy bezsensownych skryptów, a nawet samego pluginu Skript, obciążającego serwer, do tego stabilna i dobra maszyna - to git.

Nielegalna, a na czarno, to taki jeden, gruby, długi, ten sam patyk.

Na serwerze ograniczymy liczbe pluginów do najważniejszych.

Co do pracy nielegalnej a pracy na czarno , dobrze napisales lecz na moim serwerze bedzie sie roznilo tym ze do pracy nielegalnej bedzie nalezal // Diler i zlodziei a co do pracy na czarno to np . Gornik, drwal 

Opublikowano

Siema ! Chętnie dołączę do ekipy i zostanę policjantem, ewentualnie medykiem.  Mogę również pomóc w skryptach, ponieważ byłem dobry z infy. Ogarniam trochę Jave i Lua.

Opublikowano
Dnia 21.08.2019 o 12:24, Lord_Dolarek napisał:

dzien dobry jestem chętny do udzziału w tym projekcie prosze o ip serwera w jak najszybszym czasie jeśli chodzi o role i reszte omówimy to juz na serwerze 

Dodaj na discord ( w poscie dodałem)

Dnia 20.08.2019 o 22:23, atomit napisał:

Siema ! Chętnie dołączę do ekipy i zostanę policjantem, ewentualnie medykiem.  Mogę również pomóc w skryptach, ponieważ byłem dobry z infy. Ogarniam trochę Jave i Lua.

tak samo proszę o kontakt discord

Opublikowano

RealLife - kolejny serwer który nawet nie wystartuje, albo zdechnie po tygodniu osiągając 10 graczy online.

W Polsce nie masz szans z takim serwerem, imo nie ma sensu wsadzać w to (dużo) hajsu, bo strata jest praktycznie pewna.

sygnatura_mpc.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...