Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiast rangi jest widoczny świat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak nie widać rangi na chacie caly plugin na rangi jest dobrze zrobiony więc nie wiem w czym jest problem  i nie wiem to usunąć jakby ktoś mógł mnie poinstruktować jakie pluginy są potrzebne do tego i dać do nich linki bym był bardzo szczęśliwy hosting serwera: TitanAXE

ss tego jak to wygląda: https://imgur.com/MOqE82Q

NaszeMC.pl  - Minecraft jest Nasz!

I Edycja 12.10.2019r Godzina 20:00 Zapraszamy!

Tryb: Creative

Opublikowano

Jak chcesz, to masz tu format do essentialschat z mojego serwera skyblock: 

Tester: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &9&lTESTER &b{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] » &f{MESSAGE}'
    Gracz: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &7{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] » &f{MESSAGE}'
    Vip: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &a&lVIP &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    SuperVip: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &2&lS&a&lVIP &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    MegaVip: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &9&lMVIP &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    Partner: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &d&lPartner &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    Helper: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &b&lHelper &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    Moderator: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &2&lModerator &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    Admin: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &c&lADM &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'
    Wlasciciel: '&8[&e{ISLAND_LEVEL}&8] &4&lWlasciciel &f{DISPLAYNAME} &8[&r{deluxetags_tag}&8] &8» &f{MESSAGE}'\

Skoro to RealLife to mozesz usunać to z ISLAND_LEVEL i deluxetags_tag.

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zamiast rangi jest widoczny world
  • sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Zamiast rangi jest widoczny świat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...