Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hiho :D, otoz sciagnalem ZSZC_V1-673_Full_Client.7z potem sobie zainstalowalem patcha ZSZCPatch_1.675.exe nastepnie ZSZCPatch_1.676.exe, i mam oto taki problem iz po wlaczeniu silka wybieram serwer klikam start pojawia sie ten obrazek (wielkosci malego bannera xD) i dalej poprostu nic sie nie dzieje oO, co mam uczynic ?

Opublikowano

hiho :D, otoz sciagnalem ZSZC_V1-673_Full_Client.7z potem sobie zainstalowalem patcha ZSZCPatch_1.675.exe nastepnie ZSZCPatch_1.676.exe, i mam oto taki problem iz po wlaczeniu silka wybieram serwer klikam start pojawia sie ten obrazek (wielkosci malego bannera xD) i dalej poprostu nic sie nie dzieje oO, co mam uczynic ?

@edit: Reff ktos pomoze ;x

Opublikowano

Raz to post pod postem

Dwa jak ktos ci nie odpisal to czekaj na odpowiedz

Trzy pokaz ten obrazek

Cztery Masz podpiety dzial w ktorym zadajesz takie pytania

Uff to wszystko.

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Pewnie chodzi o ten obrazek z po ktorym się gra uruchamia :)

Pierwsze slysze o takim problemie :(

moze sciagnij gre jeszcze raz

Opublikowano

;( wlasnie sciagam jeszcze 65% left tym razem ssie mi sie wersja ZSZC_V1-675_Full_Client.7z.7z jak by nie dzialalo to napisze jeszcze ;]

Opublikowano

XP, oke sciagnalem tego silka i dziala, tylko teraz jak wbijam na serwer Water to nie wyswietla mi sie create postaci, a na tego fire cos ciezko wbic xD jakies porady ?

Opublikowano

no wlasnie udalo mi sie wbic na fire, lecz i na nim nie mam create postaci oO wtf ? co moze byc nie tak

@iup: ziomek wyslij mi na pw swoje gg to dam Ci passy i zrobisz mi postacie k ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...