Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Użycie dźwięku w skrypcie

Ziombex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bardzo bym prosił,czy mógłby ktoś mi ogarnąć skrypt,chodzi o to żeby po pojawieniu się wiadomości że muszę wpisać kod był jakiś dźwięk,nwm nawet zombie czy coś.Nie chodzi o skrypt na serwer żeby każdy tak miał tylko dla mnie,gracza.

Z góry dziękuję za pomoc, załączam ss co się pojawia na czacie.

20190731_191842.png.b301fe0b11fa65c7920be935997c0979.png

20190811_184922.png

Opublikowano

Odpalić? Chodzi o pluginy? Jak tak to chyba tylko 2 potrzebujesz: SkQuerry, Skript. 

Silnik? Minecraft Silnik? 

Napisz czy coś z tego. A jak nie to napisz dokładniej no średnio rozumiem znowu ????? @Ziombex

Opublikowano

@xKami Chodzi o to że chce to włączyć sobie,nie wgrywać na serwer czy coś.Gram na serwerze na którym pojawiają się te kody do wpisywania i chciałbym żeby pojawiał się dźwięk kiedy muszę wpisać ten kod.

Sorry jeśli wprowadziłem cię w błąd ?

Opublikowano

Aaaaaaa to tak się chyba nie da. Musiałoby to być chyba że strony serwera  jeżeli chodzi o skrypt do Mc. A w Pythonie i tp raczej Ci nie pomoge

Opublikowano
2 godziny temu, Ziombex napisał:

@xKami Chodzi o to że chce to włączyć sobie,nie wgrywać na serwer czy coś.Gram na serwerze na którym pojawiają się te kody do wpisywania i chciałbym żeby pojawiał się dźwięk kiedy muszę wpisać ten kod.

Sorry jeśli wprowadziłem cię w błąd ?

Chodzi Ci o to, abyś został powiadomiony poprzez dźwięk o evencie?

Można to zrobić za pośrednictwem clienta, można nawet zrobić tak, że automatycznie odczytuje i wpisuje kod.

Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij się w wiadomości prywatnej bądź na discordzie.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Użycie dźwięku w skrypcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...