Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komendą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak piszę w command blocku: execute @e[type=Armor_Stand] ~ ~ ~ setblock ~ ~1~ no i dalej chcę postawić jasno niebieski dywan i nie mogę go postawić a zwykły biały tak

Opublikowano
13 godzin temu, Death_Wolf napisał:

jak piszę w command blocku: execute @e[type=Armor_Stand] ~ ~ ~ setblock ~ ~1~ no i dalej chcę postawić jasno niebieski dywan i nie mogę go postawić a zwykły biały tak

Problem z Hitboxami?

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

Opublikowano

@M1auch4t nie wiem, chcę postawić jasno niebieski dywan ale nie mogę bo nie ma koloru tak jak by bo jak wpiszę /give @p kolor_carpet (kolor mam namyśli podany kolor) to nie ma nic, więc chcę postawić ten dywan ale nie wiem jak

Opublikowano

Na jakiej wersji mc jesteś?

dla postawienia: (testowane na 1.12)

/setblock ~ ~ ~ carpet

- Postawi zwykły dywan

Też nie moge postawić koloru dywanu.

Sproboj /give @p 171:3

- Na jasno niebieska

Nie mozesz poprostu wziąźć tego z gmc?

craftcade.png

Opublikowano

@M1auch4t nie mogę z gm bo robię generator na mapkę i nie mg wziąść z gm muszę aby stawiało się automatycznie gdy postawię armor stand stawia się na jego miejsce bedrock a nad nim dywan i respi się na tym diament. A wersja to 1.12.2

Opublikowano
11 godzin temu, Death_Wolf napisał:

@M1auch4t nie mogę z gm bo robię generator na mapkę i nie mg wziąść z gm muszę aby stawiało się automatycznie gdy postawię armor stand stawia się na jego miejsce bedrock a nad nim dywan i respi się na tym diament. A wersja to 1.12.2

Nie mozesz normalnej wełny? Commandblockiem.

PS: Widziałem filmiki jak ludzie robili jakieś domy itp na Armor standach, na takiej stronie z armor standami (nie znam linku) mozesz to zrobic.

craftcade.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...