Skocz do zawartości

Problem z instalacją Xbota


Polecane posty

Witam pomoże mi ktoś zainstalować poprawnie Xbota ponieważ jak ja instaluję to mi owy bot nie wchodzi na mojego ts3... Dodam że jak sprawdzam czy wszystko jest to bot mi odpisuję ża brakuję elementów php5 ale mam debiana 9 a tam już tego w repozytorium nie ma chyba.

Udostępnij ten post


Link to postu
  • Aive zmienił tytuł tematu Problem z instalacją Xbota

Wbij na patolka-Speak.eu albo podaj tsa pw wejde Ci pomoc ogarnac :D ^^ Tylko dzis przed 18 nasta bo po 18 mnie juz nie bedzie :D 

Udostępnij ten post


Link to postu
Dnia 12.08.2019 o 12:39, mateq661 napisał:

Wbij na patolka-Speak.eu albo podaj tsa pw wejde Ci pomoc ogarnac ? ^^ Tylko dzis przed 18 nasta bo po 18 mnie juz nie bedzie ?

Sorry że nie odpisywałem wejdę jutro albo pojutrze bo też nie mam teraz zbytnio czasu ?

Udostępnij ten post


Link to postu

xbot'a można odpalić na php

    5

    5.6

    7
    7.1

    7.2

zamiast *.* wersja php

apt install php*.* libapache2-mod-php*.* php*.*-curl php*.*-gd php*.*-mysql php*.*-mbstring php*.*-bz2 php*.*-xml
    

 

Edytowano przez NiePonczek

Udostępnij ten post


Link to postu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...