Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

felpsBans - uprawnienia

Erakon3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej nie dawno pobrałem na swój server TeamDrop.ench.pl plugin felpsBans dodam ze on jest autorski i nie wiem jak np dać randze pomocnik permissie do ban,mute itd...

wpisuje /pex group Pomocnik add felpsBans.command.ban * (nie działa) próbowałem jeszcze /pex group Pomocnik add essentials.ban * itd (nie działa)

Co mam wpisać żeby zadziałało?

Opublikowano

Proszę znalazłem permisje od tego plugin.
Permisje do pluginu:
- advbans.ban - permisja do banowania
- advbans.kick - permisja do wyrzucania
- advbans.[komenda] - permisja do [komenda]
Warto czytać opis pod kanałem ? 

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na felpsBans - uprawnienia
Opublikowano
Dnia 7.08.2019 o 15:16, Erakon3 napisał:

Hej nie dawno pobrałem na swój server TeamDrop.ench.pl plugin felpsBans dodam ze on jest autorski i nie wiem jak np dać randze pomocnik permissie do ban,mute itd...

wpisuje /pex group Pomocnik add felpsBans.command.ban * (nie działa) próbowałem jeszcze /pex group Pomocnik add essentials.ban * itd (nie działa)

Co mam wpisać żeby zadziałało?

To w końcu jest autorski skoro nie znasz permisji? Skoro sam go zrobiłeś to jakim cudem nie znasz permisji.

Nie bierz pluginów z youtubea za swoje.

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

Opublikowano
16 godzin temu, M1auch4t napisał:

To w końcu jest autorski skoro nie znasz permisji? Skoro sam go zrobiłeś to jakim cudem nie znasz permisji.

Nie bierz pluginów z youtubea za swoje.

Wiesz, może być też autorski i z innego źródła, bo skoro go nie ma na dev bukkit czy na spigotmc to jest autorski, bo tak na yt napisane przez "programistę", który to wrzucił. I przez takich ogarniaczy przestałem tutaj "pomagać". Jeśli się nie ma pojęcia, to się szuka informacji pierw w internecie, dopiero na końcu pisze na jakimkolwiek forum.

Opublikowano
11 minut temu, Ekrahb napisał:

Wiesz, może być też autorski i z innego źródła, bo skoro go nie ma na dev bukkit czy na spigotmc to jest autorski, bo tak na yt napisane przez "programistę", który to wrzucił. I przez takich ogarniaczy przestałem tutaj "pomagać". Jeśli się nie ma pojęcia, to się szuka informacji pierw w internecie, dopiero na końcu pisze na jakimkolwiek forum.

Sam powiedział że jest autorski -_-

więcej osób trzeba na serwerze poniżej UwU

craftcade.png

Opublikowano
5 minut temu, M1auch4t napisał:

Sam powiedział że jest autorski -_-

Bo tak było napisane na yt. I pisząc, że przez takich ludzi <coś tam, coś tam>, nie miałem na myśli Twojej osoby, lecz tego tutaj od @topic, bo w końcu to on bez myślenia uznał, że autorski i pisany przez siebie to dwa różne określenia.

Opublikowano

@TheFun1337,

Na następny raz pisz tak od razu.

Cytat

ab.kick.use - /kick
ab.kick.exempt - Immune to kicking
ab.kick.notify - Receives notification
ab.ban.perma - /ban
ab.ban.temp - /tempban
ab.ban.exempt - Immune to ban
ab.ban.notify - Receives notification
ab.ban.undo - /unban
ab.tempban.exempt - Immune to tempban
ab.tempban.notify - Receives notification[/SPOILER]
ab.ipban.perma - /ipban
ab.ipban.temp - /tempipban
ab.ipban.exempt - Immune to ipban
ab.ipban.notify - Receives notification
ab.tempipban.exempt - Immune to tempipban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...