Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunnyGuilds - gildie samoistnie się przenoszą

vMonster1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja :(. Używam (chyba) najnowszej wersji FunnyGuilds (4.3.0). Tylko problem w tym, że przenosi mi SAMO gildie (na inne kordy) . Serwer to freebuild z polaczeniem easy hc i hc, mam kilka swiatow, moze ktorys plugin blokuje. W konsoli nic nie ma.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na FunnyGuilds - gildie samoistnie się przenoszą
Opublikowano

Krąży po kilku. Zaraz podam ci liste.

MotdManager, Schowek, KEfekty, MYSlots, BarAPI, Stone, Hawk, thBans, SkinsRestorer, SuperTrails, rhDrop, JaszczuWezwanie, pcCombat-1.8.8, Anti-Bot, ChatQ, WorldEdit, ppZdrapki, Skript, Lightining Death, Essentials, ClearLag, WorldBorder, SkQuery, Najs_UNCMD, ProtocolLib, NoCheatPlus, LotusPierozki, NanoCrafting, CustomServerMessages, KraftHandel, ParDragonAntyTabPL, WildSkript, EssentialsChat, Pex, DiscoArmor, ItemRenamer, DragoTeleport, SuperVanish, vault, Marriage, FUnny Guilds, EssentialsSpawn, Orebfuscator3, ComabtLog, ProtocolTab, PlotMe, Jobs, ScoreboardStats, Multiverse-core, TreasuerChests, Citizens, Shopkeepers, HeavySpleff, TimeIsmoney, MineResteLite, Muliverse-Portals, Authme, HoloDisplays, WorldGuard, Bazary, skRayFall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...