Skocz do zawartości

Problem z sinusbotem - po wyjściu z putty się wyłącza


Polecane posty

jak włączam bota i wychodzę z putty to bot się wyłącza i panel. Robiłem według instrukcji na stronie SinusBot lecz to nic nie pomogło wpisywałem komendę ( xinit /opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 -- /usr/bin/Xvfb :1 -screen 0 800x600x16 -ac ) ale wyskakuje taki błąd

 

[email protected]:/opt/sinusbot$ xinit /opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64 -- /usr/bin/Xvfb :1 -screen 0 800x600x16 -ac

xinit: XFree86_VT property unexpectedly has 0 items instead of 1
/opt/sinusbot/TeamSpeak3-Client-linux_amd64/ts3client_linux_amd64: error while loading shared libraries: libquazip.so: cannot open shared object file: No such file or directory
xinit: connection to X server lost

waiting for X server to shut down

 

 

jak by ktoś mógł pomóc

Udostępnij ten post


Link to postu

To jakaś stara wersja sinusbota czy mi się wydaje ? Dziwnie go uruchamiasz

Napisz na pw ewentualnie mógłbym pomóc

Znajomych szanuj, przyjaciół traktuj dobrze, fałszywych unikaj, wrogów zrównaj z ziemią [2021] - [*]

Udostępnij ten post


Link to postu
  • Aive zmienił tytuł tematu Problem z sinusbotem - po wyjściu z putty się wyłącza
2 godziny temu, Vosly napisał:

Nie wystarczy?

screen -dmS Sinusbot ./sinusbot

 

wpisałem ta komendę i zadziałało ie wywaliło ich odrazu zobaczymy czy wywali je po jakims czasie

Udostępnij ten post


Link to postu
  • Aive locked this temat
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...