Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemshop bez działalności gospodarczej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czołem i witam. Wiem, że postów na ten temat jest 1000500100900, no ale przychodzi taki debil, czyt. ja, który nic z tego nie rozumie i nie wie w końcu czy można założyć  tego itemshopa czy nie.

Mówiąc wprost - chciałbym zrobić serwer minecraft na VPS'ie, ale jak wiemy na lvlup dochody z itemshopa nie wpływają na konto. Teraz moje pytanie brzmi: Czy mogę założyć itemshopa z PP, SMS Premium i PSC BEZ działalności gospodarczej?

Czytałem o tym dużo, aleee jedni mówią tak, drudzy tak. Może tutaj się czegoś dowiem?

Opublikowano
8 minut temu, sk8erace1 napisał:

Sam nie możesz, musisz mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą.

Czyli nie mając 18 lat totalnie nie mogę zarabiać na serwerze?

Opublikowano

To jest tak jak z paleniem papierosów - jak ktoś Cię złapie, to będzie problem. Właściciel platformy na której będziesz miał itemshop może zwrócić się do Ciebie z prośbą o wysłanie zdjęcia dowodu osobistego lub innego potwierdzenia danych. Gdy odkryje, że nie masz 18 lat zapewne zarządza zwrotu całej kwoty, którą zarobiłeś na serwerze.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Itemshop bez działalności gospodarczej
  • sk8erace1 zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...