Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykonam serwer Discorda z botami! - DodoMaker

FriendlyDodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hai.

Wykonam dla ciebie serwer discorda - Typ discorda nie jest dla mnie odrzuceniem, wykonam każdy.

Discorda tworzę za darmo, nie potrzebuję do tego pieniędzy, a bardziej dobrego zajęcia na wieczorki :)

Oferuję od siebie estetyczne wykonanie kanałów, rangi z ustawionymi uprawnieniami, Konfiguracja botów/dodanie potrzebnych, support i ewentualna moderacja twojego discorda po wykonaniu projektu, Zabezpieczenia, emotki na serwer (pepe i więcej), odpowiedzi dla nowych - chętnie wam pomogę we wszystkim poza Serwerem, a samym discordem oraz szanuję prywatność osób trzecich - Nie oszukuję i nie wyniosę żadnych informacji.
Wadą, której nie zapewnię to uzupełnienie kanałów wiadomościami na start (w ostateczności) oraz reklamowanie waszego discorda (jeśli jest publiczny).

W przypadku serwera prywatnego, tworzę ci serwer, a następnie wychodzę z waszego discorda.
Jeśli serwer jest publiczny, mogę zaoferować, tak jak u góry napisałem bezinteresowną pomoc na dalsze dni, po zakończeniu tworzenia serwera, naprawę błedów, moderację twojego serwera, oraz zabezpieczenia anty-raid / włamanie / floodowanie, spam / moderacja kanałów.

Wymagam jedynie rangę DEV *nazwa nie jest ważna* ze wszystkimi uprawnieniami oraz założenie serwera (nie obejmuję nigdy ownera serwera).

Kontakt: FrDodo_?#2164 oraz e-mail: [email protected] - Lub PW, u góry na mpcforum.
Najlepiej bym prosił na zaproszenie mnie do znajomych, na podany nick na discordzie. Błyskawiczna odpowiedź, po zaproszeniu. ?
Zapraszam do skorzystania z Darmowej usługi - Nie oczekuję zapłaty, a w zamian otrzymujesz ładnego i ogarniętego discorda. Baj! :)

• Aive zmienił(a) tytuł na Wykonam serwer Discorda z botami! - DodoMaker
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...