Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinusBot - nie można włączyć playlisty z YT

Hope92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy jak dodaje Playliste do Sinusbota z Youtube Lista się załaduje ale każdy utwór na liście ma wpisane, że trwa 0:00 przy próbie włączenia otworu wyskakuje błąd: Error
Could not playback the selected file / stream.

Nie działa na każdej Playliście.

Ts3 od Multigamingu. Rok temu również na Multigamingu wszystko dobrze działało. Radia działają poprawnie.

Opublikowano

Sinusbot to chyba najgorszy wybór pod bot muzyczny. Mógłbyś upewnić się, iż youtube-dl jest dostępny oraz aktualny (np. youtube-dl --update). Jeżeli nie działa Twoja playlista, to spróbuj znaleźć losową na YouTube (z dużą ilością piosenek) i ustaw, aby była odtwarzana podczas bezczynności.

Osobiście polecam TS3AudioBot.

Opublikowano

Używałem ts3audiobot i sinusbota Jakby połączyć te dwa boty to powstałby bardzo epicki bocik ale prawda jest taka że osobno te boty to gó*no.

Sinusbot dobry panel www oraz inne funkcje ale brakuje mu kilku funkcji z ts3audiobot typu !yts / !list get / !list play etc.

a ts3audiobot brak panelu www a jak już jest [Nawet płatny panel] to syfiasty do tego 90% radiów stream url nie wczytuje bo pokazuje że bot nie obsługuje tego typu linków gdzie na sinusbot normalnie są uruchamiane.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• Aive zmienił(a) tytuł na SinusBot - nie można włączyć playlisty z YT
Opublikowano

ale skoro jest już ten syfiasty SinusBot to wie ktoś dlaczego może nie działa odtwarzanie Playlisty z YT? Wygląda to tak jak w załączniku.

Bez tytułu.png

Opublikowano
Dnia 23.07.2019 o 10:50, Hope92 napisał:

ale skoro jest już ten syfiasty SinusBot to wie ktoś dlaczego może nie działa odtwarzanie Playlisty z YT? Wygląda to tak jak w załączniku.

Bez tytułu.png

Zrób tak jak napisałem wyżej. Dodatkowo podeślij logi podczas próby odtworzenia jednej z piosenek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...