Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][Survival/RPG] Elgaria

ProjectElgaria

Rekomendowane odpowiedzi

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Survival/RPG] Elgaria
Opublikowano

Zmieniłem nieco reklamę, według mnie jest teraz lepsza. Serwer wystartował wczoraj o godzinie 18:00, najwięcej graczy online to chyba 22, średnia graczy to około 17 z czego jestem zadowolony.

Nad czym będę dzisiaj pracował?

- Zadania
- Więcej NPC na spawnie oraz na świecie
- Hologramy przy spawnie by gracze mogli łatwiej zacząć grę.

Zapraszam!

(nie wiem czy liczy się to jako odświeżenie - chcę dać ten komentarz jako informacje na temat serwera, więc przepraszam jeśli łamie punkt 9 lokalnego regulaminu)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Nie chodzi tu o spawn czy pluginy, bo nie które są spoko. Chodzi o całą administrację, każdy admin, moderator ma mniej niż 18 lat. Nigdy na żadnym serwerze nie zostałem zwyzywany przez moderatora, i do tego wyśmiany z kolegą. Skoro serwer jest RPG, kolega zaproponował żeby wprowadzić plecaki, oczywiście propozycja była do właściciela bo był na serwerze. Moderator naskoczył na nas że po ch.. plecaki skoro są shulkerboxy, oczywiście że są ale plecaki mogły mieć np 1,2 paski skrzynki i ogarniczenie 1 plecak na gracza. Ale nie szło nic napisać przez moderatora bo wyzywał i naskakiwał. Powiedział że jak chce plecak mam kupić rangę i wtedy komenda jest na enderchest ? Oczywiście powodem dla którego moderator nie chciał plecaków są TPSY bo to "ciężki" plugin, ale serwer posiada nowy crafting i nowe craftinig mieczy zbroi i nowy wygląd ich ale to już nie "ciężki" plugin bo dodaje z 30 nowych itemów a plugin na plecak jeden. Napisałem że to "ciężki" plugin to po co on tu jest, a moderator odpisał to serwer RPG... równie dobrze można dać lepszy ulepszony miecz do adminshopa.. Na koniec wszedł Ryuk.. i zamienił mnie i kolege na warzywa... A właściciel napisał że ten Ryuk jest spremiarzem... Na koniec właściciel napisał żebym opisał sytuacje, pisałem do niego a on wyszedł z serwera. A tu rozmowa Pana moderatora i administratora czy tam gracza między sobą który mnie wyzywał czyli ProBicekBajceps i chyba admina Ryuk i jak nas zamieniał w warzywa (widać kulturę administracji) ? A Ornefin to właściciel... Oczywiście właściciel olał tą sytuację a moderator Bicek nie został ukarany i tak samo Ryuk za zamienienie w warzywa ?

2019-07-25_19.58.03.png

2019-07-25_19.58.38.png

2019-07-25_19.59.18.png

2019-07-25_20.00.40.png

2019-07-25_20.01.27.png

2019-07-25_20.01.30.png

2019-07-25_20.01.36.png

2019-07-25_20.10.11.png

2019-07-25_20.11.09.png

2019-07-25_20.11.14.png

2019-07-25_20.11.35.png

Edit: sorry Pan ProBicekBajceps jest zwykłym graczem a jak widać na ostatnim ss pisał co innego, Ryuk jest moderatorem ?

Widać pomziom administracji i graczy na serwie, nie mówię że nie może mieć własnego zdania, ale po co wyzywać od razu od debili itd? 

Opublikowano

1. Bicek nie jest moderatorem, tylko zwyklym graczem.

2. Nie wydaje mi sie bym olal sytuacje, tak jak ty napisales - dwukrotnie zmutowalem chat i dalem do zrozumienia byscie obaj przestali

3. Screeny ktore podales nie zawieraja twoich wypowiedzi, w ktorych tez ty/twoj kolega obrazales bicepsa 

4. Nie rozumiem co znaczy wedlug ciebie kultura administracji, Ryuk mimo iz mogl rozwiazac to lepiej, nie zrobil imho niczego zlego - ty tak samo jak biceps zostaliscie 'ukarani' w ten sam sposob, ktory nie zajal wiecej niz 2 minut

5. Nie olalem tematu 'wychodzac' z serwera, tylko majac internet przerywajacy sie co srednio 2 minuty

Gdyby ktos chcial zobaczyc logi calej sytuacji, moze je sobie tu podejrzec: (_Kalvi_ oraz diablo395 vs ProBicekBajceps)

Napisalbym tutaj bysmy dalej ta sprawe wyjasnili na pw, ale zablokowales mnie na discordzie jak probowalem odpowiedziec wiec srednio mam jak.

Mimo tego, szanuje twoja opinie.

latest.log

Opublikowano
11 minut temu, ProjectElgaria napisał:

1. Bicek nie jest moderatorem, tylko zwyklym graczem.

2. Nie wydaje mi sie bym olal sytuacje, tak jak ty napisales - dwukrotnie zmutowalem chat i dalem do zrozumienia byscie obaj przestali

3. Screeny ktore podales nie zawieraja twoich wypowiedzi, w ktorych tez ty/twoj kolega obrazales bicepsa 

4. Nie rozumiem co znaczy wedlug ciebie kultura administracji, Ryuk mimo iz mogl rozwiazac to lepiej, nie zrobil imho niczego zlego - ty tak samo jak biceps zostaliscie 'ukarani' w ten sam sposob, ktory nie zajal wiecej niz 2 minut

5. Nie olalem tematu 'wychodzac' z serwera, tylko majac internet przerywajacy sie co srednio 2 minuty

Gdyby ktos chcial zobaczyc logi calej sytuacji, moze je sobie tu podejrzec: (_Kalvi_ oraz diablo395 vs ProBicekBajceps)

Napisalbym tutaj bysmy dalej ta sprawe wyjasnili na pw, ale zablokowales mnie na discordzie jak probowalem odpowiedziec wiec srednio mam jak.

Mimo tego, szanuje twoja opinie.

Nie zablokowałem, wyszedłem z waszego dc tylko ? Czytaj pod spodem mój edit ? Ale rozwiązanie, zmutowałeś czat i to wszystko XDD Bicek pierwszy zaczął wyzywać diablo od debili widocznie ktoś logów nie umie czytać, a nie będę się dawać z kolegą dzieciakowi wyzywać z iq mniej niz 0 ?

Nie zrobił niczego złego, racja bo nic nie zrobił Ryuk oprócz zamienienia osób które proponowały coś, jakieś urozmaicenie na serwer, w warzywa..

A ss dałem po to żeby ludzie zobaczyli jak zachowują się tutaj gracze ?

Zobacz jeszcze raz logi i kto pierwszy zaczął okazywać brak kultury pisząc kur** itd ?

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...