Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzesło biurowe/gamingowe dla dwumetrowca

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przychodzę do Was z nie cierpiącą zwłoki sprawą.

Potrzebuje kupić nowy fotel, który nie będzie kończył swoją wygodę na 185cm wzrostu. Większość foteli, do których się przymierzam ma zasadniczy problem. Są źle wyprofilowane do osoby o wzroście 196cm. Odcinek lędźwiowy mam koło (za przeproszeniem) dupy, opierać głowę to mogę tylko o rękę, bo zagłówek skończył się gdzieś na wysokości barków, przez co wyglądam jak zgarbiona małpa i niewiele ma to wspólnego z wygodną pozycją na kilka godzin.

Cena? Jak będzie taka będzie, ale celuje w 400-500zł.

Nie potrzebuje fajerwerków, ani wyglądu.

Klasyczny fotel dla dwumetrowca, żadnych pompo wtrysków i bulbulatorów.

Macie coś co waszym zdaniem jest warte uwagi to dajcie link, a na pewno sprawdzę. 

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Boję się, że za taką cenę, to będziesz miał tylko standardowe konstrukcje, bo porządniejsze biurowe krzesła z lepszą ergonomią to trzeba szukać tak 2-3 stówki więcej.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Lord Makin kopę lat! Dobrze widzieć, że jeszcze żyjesz ? 

Jaka będzie, taka będzie ? Za ergonomię i spokój na parę lat, warto dopłacić.

Jeśli masz coś wartego uwagi to z chęcią rzucę okiem.

Opublikowano
2 minuty temu, JacoH napisał:

@Lord Makin kopę lat! Dobrze widzieć, że jeszcze żyjesz ? 

Jaka będzie, taka będzie ? Za ergonomię i spokój na parę lat, warto dopłacić.

Jeśli masz coś wartego uwagi to z chęcią rzucę okiem.

No ja osobiście mam "gamingowe", ale to dopłacasz 2-3 stówki za logo i "sportowość" i niestety budżet zakładany przekracza. Znajomy ma taki: https://www.ergohuman.pl/produkt/fotel-biurowy-ergomax-ergohuman-elite-siatka/ i mówi, że to już w ogóle jak Mercedes wśród foteli. Za jakieś 700zł możesz mieć "gamingowy" fotel od Diablochair, pytanie, czy probówałeś na takich siadać już ?

A no i witam ? 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Póki co mam w planach jechać do IKEA itp. i testować wszystkie kanapowce, do których się zmieszczę ?

Znalazłem coś takiego na promocji, więc też siądę i się przekonam: https://jysk.pl/biuro/krzesla-biurowe/krzesla-gamingowe/krzeslo-gamingowe-langemark-cz-ziel#store_stock

Opublikowano

Nie wygląda to zbyt solidnie, sam kupiłem jeszcze kila lat temu podobne cudo za około 700 zł, żałuje.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...