Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wydajnością - Just Cause 3

Jagre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem i pytanie, od niedawna zagrywam się strasznie w just couse 3, lecz mam mały problem. gram na ustawieniach ultra, ba czystym save 0% gra śmiga hula w 60 fps, lecz gdy oblokuje kilka prowincji, eww zniszczę bazy, odzyskam miasta, to po jakimś czasie gra strasznie traci klatki, na tych samych ustawieniach, gdzie wszystko mam na ultra, gra hula w ledwie 10 fps, powiedzcie mi to wina gry? Słaba jej optymalizacja? Czy wina sprzętu? Macie jakies sugestie jak temu zaradzić?

Sprzęt:

Karta graficzna: GTX 1050

Pamięć ram: 8 GB

Procesor: Inter core i5.

Dodam, inne gry śmigają bardzo płynnie, Gta V wyciąga na ultra 60 fps... Dyight Light to samo, cud, miód, malina, w dodatku sprzęt był kupiony w piątek, czyli nie dawno, miał 2 razy instalowanego windowsa, ostatnia instalacja była w Niedziele. Jeżeli chodzi o wirusy, to wątpię, nie pobieram byle czego, gier nie piracę, wszystko mam na steam, jedyne co z neta było pobierane to modele 3D do Unity, to tyle xD Pozdrawiam i liczę na pomoc ;) 

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z wydajnością - Just Cause 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...