Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uniknąć bana za powiązanie - m2bob na PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, śmigam sobie na m2bobie... ale nie potrafię zrobić klienta (sklepiku dokładnie) na jakimś VPN żeby powiązań nie było między rzutem botów, a sklepem,

Ktoś mi może doradzić co robić lub jak robić, żeby sklep nie dostał bana za powiązanie?

Heniek.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak uniknąć bana za powiązanie - m2bob na PL
Opublikowano

Proxifier chyba najbezpieczniejszy, możesz ustawić inne ip socks5 dla każdego z clientów metina w m2bobie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
24 minuty temu, Heniu Mechanik napisał:

Wypróbuje więc to.

Ps. teraz na PL gm banuje czy to jest ban z automatu?

Jak bociłem na m2bobie to GM wbił (wykrywacz zaczął pipczeć) i oberwałem bana i wykrywacz mi nic nie dał

R.I.P [*] Lv 36Przyjazny Lujek

Opublikowano
26 minut temu, muchomor321 napisał:

[...]gdy dostałem bana to był komunikat na czacie że ktoś loguje się na moje konto

GM Ci ukradł konto; tzn. wlazł, napisał ,,kill all niggers'' i zbanował; tzn. fajnie wiedzieć, że na PL-u ogarnęli co to jest autologin. ?

Wczoraj koło 23:00 dostałem 2 e-maile, jeden z informacją o banie na czat (3 godziny), a drugi z informacją o unbanie. Aczkolwiek ban był. Żadnego GM-a na czacie nie było, nikt nic nie pisał. Ban tak z powietrza, pewnie ktoś na support zgłosił, bo ostatnią taką średnio legalną wiadomość na czat wstawiłem 1,5h przed banicją, czyli support jest sprawdzany na bieżąco.

Opublikowano
1 minutę temu, muchomor321 napisał:

? nie pisałem o autologinie bo nawet nie miałem go uruchomionego ;d wątpię że jest zablokowany

Też nie wiem czy jest i wątpię, że jest. Ale albo coś źle widziałeś, albo GF ogarnął się, co to autologin.

A tak wracając do poprzedniego posta, bo mi się nie chce edytować drugi raz - niby fajnie z tym supportem, ale komu by się kurwa chciało 20 ticketów wysyłać, jeszcze ten ,,regulamin zgłaszania'' kurewski, większe restrykcje jak w wojsku.

Opublikowano
Cytat

komunikat na czacie że ktoś loguje się na moje konto

Muchomor mam identycznie.

Z 20 botów jak nie lepiej tak straciłem na m2bobie.

Jakiś pomysł w ogóle o co chodzi?

Aktualnie korzystam z farmbota i od rana zero bana, metki m1.... ale exp by się przydał.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...