Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie FunnyGuilds

Omlet1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące pluginu FunnyGuilds.Ostatnio zbanowałem 4 graczy którzy byli w topce na tab-liście i po banie nadał mają topkę,jak ich usunąć ? lub usunąć punkty im żeby spadli z rankingu ? Dzięki z góry

Ps:Wchodziłem w plik (FunnyGuilds/Data/Users) i tam mi się gracze wyświetlają lecz po usunięciu ich te pliki od nowa się zregenerowały i nadal są w rankingu ;/

Opublikowano
6 minut temu, Omlet1122 napisał:

Witam mam pytanie dotyczące pluginu FunnyGuilds.Ostatnio zbanowałem 4 graczy którzy byli w topce na tab-liście i po banie nadał mają topkę,jak ich usunąć ? lub usunąć punkty im żeby spadli z rankingu ? Dzięki z góry

Ps:Wchodziłem w plik (FunnyGuilds/Data/Users) i tam mi się gracze wyświetlają lecz po usunięciu ich te pliki od nowa się zregenerowały i nadal są w rankingu ;/

Wyłącz serwer i wtedy usuń te pliki.

Gracze są zapisani jako obiekty i znajdują się zapewne w jakiejś tablicuy, która jest wczytywana wraz ze startem pluginu i zapisywana z wyłączeniem takowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...