Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Online Vs Runes Of Magic

Wisienqka

Cabal VS Runes  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która gra jest lepsza / bardziej wci?ga.?

• Cabal Online.
      8
    • Runes of Magic.
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. mam zamiar zacząć grać w ,którąś z tych dwóch gier bo trzeba sobie jakoś zająć czas no nie ; p ?. Pytałem parę osób .. Jedni mówili ,że Cabal drudzy Runes.. dlatego wolę zapytać tutaj. Cabal ma bardzo ładną grafikę itp. tylko minus ,że po angielsku. Runes jest za to po Polsku .. grafika nie zabija, ale skille też fajnie wyglądają. Nie grałem na razie w żadną z tych gier, ale jak na razie uważam Cabala za lepszą grę.

Ci co grali w nie.. Napiszcie wady i zalety ; )

LoL . ?

Opublikowano

RoM, dla czego ? według mnie jest ładniejszy od Cabala, jest w miarę nowym MMORPG, system dwuklasowy (np. Ranger i sorcerer na jednej postaci) własne mieszkanie, przyjemniejsza atmosfera ;)

grałem w Cabala przez jakiś miesiąc i tak jak metin mnie nie wciągnął. w RoM gram prawie 2 miesiące, i czasem w to grywam jak znudzi mi się ciągłe strzelanie do Niemców w ET, COD, MOH. albo gnębienie noobów w CA ;)

Gość Mounthains
Opublikowano

RoM Ci się tak szybko nie znudzi. Grałem w obie gry i bardziej mi właśnie przypadło do gustu RoM. W cabala grałem tydzień i odinstalowałem..

Opublikowano

Dokładnie Cabal się nudzi , a szczególnie mi. W tą drugą grę nie grałem , ale grałem w Cabala i dobrze wiem jak mnie szybko znudził. Dla tego też zależy od gustu gracza jaką grę woli , lecz polecam Ci tą co pisze kolega przede mną widziałem parę filmików wygląda fajnie sam w nią zagram. ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

RoM ci się tak szybko nie znudzi jak cabel.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Cabal jest dużo cięższy, trzeba mu poświęcać jakby więcej czasu żeby to wszystko ogarnąć.

W cabala gram nawet do teraz, RoM grałem po pojawieniu się działu na MPC, ale przestałem.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...