Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy gier oraz automatyczny restart

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem że komputer dziwnie się zachowuje, po próbie włączenia jakiejkolwiek gry czy to gta:sa czy cod2 wyrzuca błąd że gra przestała działać i nic więcej, po czym wszystko się wyłącza i następuje restart komputera. Wyłączyłem tą opcje w "Awarii Systemu", jednak komputer nadal się sam restartuje. Przedtem nic takiego nie było. Ustawiałem też różne zgodności dla próby włączenia czy to z win xp, czy visty ale też nic, reinstall gier również nie pomaga, a najgorzej denerwuje ten ciągły samoczynny restart komputera przy błędzie... Ma ktoś jakieś pomysły?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Nieuaktualnione sterowniki, brak innych sterowników np do płyty itp, uszkodzona grafika czy też pamieć w kompie, uszkodzona płyta główna czy coś innego. 

Podstawy znasz , teraz to szukaj co może być uwalone bo równie dobrze problemem może być sam system który trzeba reinstalować czy uaktualnić. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...