Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd po instalacji serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś zakupiłem  serwer na hostingu strony https://www.enderchest.pl . Kupiłem ten z oferty professional. Niestety od razu po uzyskaniu go nie da się wejść a w konsoli mam spam konunikatu:

[20:51:12 WARN]: An exceptionCaught() event was fired, and it reached at the tail of the pipeline. It usually means the last handler in the pipeline did not handle the exception.

Pisałem do BOK rano lecz do teraz nie dali znaku życia. Czas mija a ja dalej nie mogę grać na serwerze :(. Proszę o pomoc

Z góry dziękuje

Daniel Buko

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Błąd po instalacji serwera
Opublikowano

Taka informacja serwer został zablokowane ponieważ zajął zaduzo miejaca na dysku jesdnym plikiem

logs--. latest.

11 godzin temu, sk8erace1 napisał:

Wydaje mi się, że to jest błąd w pliku bazowym. Musisz poczekać na odpowiedź ze strony supportu. Możesz też spróbować reinstalować serwer.

Taka informacja serwer został zablokowane ponieważ zajął zaduzo miejaca na dysku jesdnym plikiem

logs--. latest.

Opublikowano

Poproś o zmianę wersji Javy na 8, jeżeli nie masz. Jak to się nie uda, przekaż supportowi kulturalną próbę, żeby ruszyli swoje cztery litery i zaczęli stawiać dobre serwery.

Opublikowano
19 minut temu, sk8erace1 napisał:

Poproś o zmianę wersji Javy na 8, jeżeli nie masz. Jak to się nie uda, przekaż supportowi kulturalną próbę, żeby ruszyli swoje cztery litery i zaczęli stawiać dobre serwery.

Ja juz ich prosiłem od dwóch dni ale nic nie odpisali

Opublikowano

Ostatnio ten enderchest to smiec wszystko pada baza danych nie dziala , serwery nie dzialaja czasami strona tez pada, da sie jakos wymusic na nich wyplate pieniedzy

SYGNATURA-OFICJALNA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...