Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z kolegą mamy własny serwer na Craftserve (gramy w dwójkę czasami w trójkę) serwer tylko dla nas, lecz kończy nam się tam "umowa" i niestety no nie bardzo interesuje mnie już oferta craftserve ponieważ aktualną mamy za 10zł max. 5 pluginów a szukam czegoś co pozwoli mi nawet za te 15zł ale żebym mógł w spokoju zainstalować te chociaż 10 pluginów nie jestem fanatykiem instalowania 30 pluginów zależy nam na podstawowych a niestety craftserve nie zrobiło pośredniej oferty tylko albo za 10 albo za 30 zł..

A więc zależy mi na : FAJNYM, PROSTYM HOSTINGU serwerów minecraft który nie za miliony pozwoli na większą ilość pluginów.  

Jeżeli jest coś nie zrozumiałe proszę pisać, post pisany na szybko ponieważ aktualny serwer jest aktywny do 10/07/19.

CHCIAŁ BYM ZAZNACZYĆ ŻE ZALEŻY MI RÓWNIEŻ ŻEBY DANY HOSTING POSIADAŁ JUŻ 1.14.x I ŻEBY TO DZIAŁAŁO STABILNIE.

Opublikowano

W sumie, enderchest byłby odpowiedni. bo tam możesz sobie "dostosowywać" suwakiem. A przynajmniej kiedyś tak było. Musiałbyś sobie posprawdzać hostingi..

Lvlup, enderchest, titanaxe, i wiele, wiele innych..

Opublikowano
2 minuty temu, Ekrahb napisał:

W sumie, enderchest byłby odpowiedni. bo tam możesz sobie "dostosowywać" suwakiem. A przynajmniej kiedyś tak było. Musiałbyś sobie posprawdzać hostingi..

Lvlup, enderchest, titanaxe, i wiele, wiele innych..

Dzięki za odpowiedź.

Właśnie widziałem tego lvlup ale wydaje mi się jakoś dziwnie skomplikowany, Enderchest słyszałem o nim, titanaxe nie wiem nic sprawdzę. 
Wiem generalnie że głupi temat bo mogę sam posprawdzać ale wiesz zależy mi na opiniach od użytkowników może jednego z tych hostingów.

Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejPompka napisał:

Dzięki za odpowiedź.

Właśnie widziałem tego lvlup ale wydaje mi się jakoś dziwnie skomplikowany, Enderchest słyszałem o nim, titanaxe nie wiem nic sprawdzę. 
Wiem generalnie że głupi temat bo mogę sam posprawdzać ale wiesz zależy mi na opiniach od użytkowników może jednego z tych hostingów.

No jak pisałem, to według mnie, najlepszy będzie enderchest.. Kiedyś, oj dawno temu z niego korzystałem.. Dawne czasy, ale sprawdzał się.

Opublikowano
2 minuty temu, sk8erace1 napisał:

Lvlup jest dla zaawansowanych, a jak dla Ciebie, to polecam TitanAxe.

Fajnie wygląda ten TitanAxe ale nie mają Spigota jeszcze na 1.14.3 

Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejPompka napisał:

Fajnie wygląda ten TitanAxe ale nie mają Spigota jeszcze na 1.14.3 

Sprawdź, czy hosting ma możliwość wgrania swojego silnika, w sensie, z Twojego pulpitu... Jeśli takiej opcji nie widzisz, to napisz do supportu, czy jest taka możliwość B)

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Jaki hosting wybrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...