Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][Survival] TheLastDreams

FemYo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewnie nie kojarzycie trybu kingdoms i na czym polega gra na moim serwerze ale po to jestem żeby wam wytłumaczyć. 

Zacznijmy czym jest plugin frakcyjny kingdoms, czyli jak powiedziałem owy plugin to pl na frakcje z wieloma ulepszeniami takimi jak: miny, bosy/moby broniące twoją bazę.

A wszystko kupujesz w nexusie czyli w takim bloku z menu, pewnie zapytacie czym tam się płaci? już wam lecę z pomocą walutą w nexusie są bloki które wrzucisz do odpowiedniego okienka. (oczywiście wszystko jest spolszczone)

ea5c1682a76fbce1c7207baf57cc1a4b935530b0.gif

Skoro kingdomsy mam już za sobą to przejdźmy do innych rzeczy:

-Nowe enchanty są to po prostu nowe enchanty z ciekawą mechaniką dzielą się na 2 kategorie legendarne i zwykłe, będziemy je mogli kupować w skrzynkach w odpowiednim do tego sklepie.

-Mob spawnery nic nie zwykłego lecz fajna opcja do poexpienia.

-Market dla graczy jako gracz również będziesz mógł sprzedawać przedmioty!

-Nowy generator świata z pięknymi krajobrazami i nowymi strukturami. 

-Rangi nawiązujące do średniowiecza.

-Stare pvp.

Mógł bym jeszcze wiele wymieniać ale wolę wam zostawić resztę do odkrycia.

Discord: https://discord.gg/7Crc9kS

Forum:/strona: http://thelastdreams.pl/index.php?route=/forum/

Itemshop: http://thelastdreams.buycraft.net/

Ip: TheLastDreams.pl

Wersja 1.12.2

Start w tą środe o godzinie 18:30!

↓ niżej załączam parę screenshotów z serwera ↓ 

2019-06-18_21.58.02.png

2019-06-18_21.58.36.png

2019-06-18_21.54.11.png

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na [1.12.2][Survival] TheLastDreams
Opublikowano

Zero autorskich pluginów. I do tego kłamstwa że wszystko spolszczone... z 40% może jest i jest spolszczone... Królestwa można założyć od razu bez żadnych itemów potrzebnych na to. Spawn czyli ten zamek nie powala a te mury są mega słabe z tą fosą ? Pomimo że był start pustki na servie. I dodatkowo widać kulturę administracji, klikając na npc wyskakuje powiadomienie "ten npc się spi***olił napisz tam do administracji..."

EDIT: Forum puste, sklep pusty ;/ Server nie powala, zapowiadało się lepiej. Na serverze zero RPG.

Opublikowano
44 minuty temu, OgnistyBurak napisał:

Zero autorskich pluginów. I do tego kłamstwa że wszystko spolszczone... z 40% może jest i jest spolszczone... Królestwa można założyć od razu bez żadnych itemów potrzebnych na to. Spawn czyli ten zamek nie powala a te mury są mega słabe z tą fosą ? Pomimo że był start pustki na servie. I dodatkowo widać kulturę administracji, klikając na npc wyskakuje powiadomienie "ten npc się spi***olił napisz tam do administracji..."

EDIT: Forum puste, sklep pusty ;/ Server nie powala, zapowiadało się lepiej. Na serverze zero RPG.

Witaj, w jakimś sensie się zgodzę z tobą bo dobra krytyka jest ważna lecz po pierwsze :

1. Mój drogi kolego, poprzedni technik niestety zostawił takie smaczki jak "ten npc się spi***olił napisz tam do administracji..." niestety my nic o takim czymś nie wiedzieliśmy więc mogłeś po prostu napisać do pierwszego lepszego administratora.

2. Może nie mamy autorskich pluginów lecz mamy wiele kupionych oraz dobrze skonfigurowanych pl  takich jak "AdvancedEnchantments"

3.Z spawnem słuszna uwaga lecz naszym zdaniem spawn nie dorównuje dobrym mechanizmom i na tych rzeczach lepiej się skupić.

4. Nie rozumiem o co ci chodzi z tym rpg.

5. Z królestwami to również słuszna uwaga i zamierzamy to zmienić.

6. Sklepy są pełne więc również nie rozumiem

7. Przyjacielu na drugi raz może po prostu napisz do właściciela zamiast  od wtedy krytykuj, a z tymi pustkami się zmieni ponieważ zamierzamy powykupywać reklamy. W sumie słuszna uwaga dzięki. 

Opublikowano
39 minut temu, FemYo napisał:

Witaj, w jakimś sensie się zgodzę z tobą bo dobra krytyka jest ważna lecz po pierwsze :

1. Mój drogi kolego, poprzedni technik niestety zostawił takie smaczki jak "ten npc się spi***olił napisz tam do administracji..." niestety my nic o takim czymś nie wiedzieliśmy więc mogłeś po prostu napisać do pierwszego lepszego administratora.

2. Może nie mamy autorskich pluginów lecz mamy wiele kupionych oraz dobrze skonfigurowanych pl  takich jak "AdvancedEnchantments"

3.Z spawnem słuszna uwaga lecz naszym zdaniem spawn nie dorównuje dobrym mechanizmom i na tych rzeczach lepiej się skupić.

4. Nie rozumiem o co ci chodzi z tym rpg.

5. Z królestwami to również słuszna uwaga i zamierzamy to zmienić.

6. Sklepy są pełne więc również nie rozumiem

7. Przyjacielu na drugi raz może po prostu napisz do właściciela zamiast  od wtedy krytykuj, a z tymi pustkami się zmieni ponieważ zamierzamy powykupywać reklamy. W sumie słuszna uwaga dzięki. 

Startujecie server a nawet nie wiecie co wasz technik robił? Wielkie xD
"wiele kupionych oraz dobrze skonfigurowanych pl  takich jak "AdvancedEnchantments"" Ten plugin jest za free jak wszystkie co macie, nie mam 12 lat.
Dobrze skonfigurowane tzn. że 40-50% jest po angielsku, kliknij sobie na tego gościa przy spawnie ten poradnik czy co to tam jest na koniec błąd wywala po ang, nie pamiętam jaki.
Spawn jest bardzo ważny bo to jednak wizerunek servera tak jak reklama.

Dodatkowo zamiast tych aukcji lub dodatkowo jakiś targ dla graczy. I tp na spawn to za pomocą itemu lub opłata.

Opublikowano
1 godzinę temu, OgnistyBurak napisał:

Startujecie server a nawet nie wiecie co wasz technik robił? Wielkie xD
 "wiele kupionych oraz dobrze skonfigurowanych pl  takich jak "AdvancedEnchantments"" Ten plugin jest za free jak wszystkie co macie, nie mam 12 lat.
 Dobrze skonfigurowane tzn. że 40-50% jest po angielsku, kliknij sobie na tego gościa przy spawnie ten poradnik czy co to tam jest na koniec błąd wywala po ang, nie pamiętam jaki.
Spawn jest bardzo ważny bo to jednak wizerunek servera tak jak reklama.

Dodatkowo zamiast tych aukcji lub dodatkowo jakiś targ dla graczy. I tp na spawn to za pomocą itemu lub opłata.

Widocznie masz 12lat bo nie wiesz ze ten pl nie jest za free hm

Opublikowano
46 minut temu, OgnistyBurak napisał:

Udowadniam Ci jak szukać w Internecie. Za każdym razem zmieniasz temat+Nie odpisujesz na wszystko co napisałem. Szkoda czasu na Ciebie i server.

Gościu jesteś taki poważny że dałeś mi link do cracka pluginu xD

Opublikowano

Pokazuje Ci jak szukać w Internecie. Druga sprawa skąd pewność że np to kupiłeś. Trzecia sprawa dalej unikasz odpowiedzi na resztę pytań. 

Tak jak pisałem szkoda czasu na Ciebie i ten server.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...