Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani budowniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem. Nazywam się Kuba i wspólnie z kolegami poszukujemy doświadczonych budowniczych na serwer.

Wymagania:

-Sporo czasu,

-Umiejętność posługiwania się językiem Polskim,

-Doświadczenie w budowaniu,

-Posiadanie ts3 oraz mikrofonu,

-Brak toksyczności,
-Chęć przyłączenia się do wspaniałej ekipy!

Jeśli jesteś zainteresowany, napisz to w tym wątku, a ja się odezwę do Ciebie na PW z szczegółami ?

Oferujemy:
-Wspaniałą komunikację z resztą Administracji, 

-Miejsce w Administracji serwera,
-I wiele więcej!

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukiwani budowniczy
Opublikowano

Witam jestem zainteresowany ogłoszeniem. Mam 12 lat. Gram w MC od 5 lat oraz bardzo dobrze buduję. Nie posiadam TeamSpeaka lecz w każdej chwili mogę go zainstalować to dla mnie nie jest problem.     A oto ciut moich umiejętności                   2018-09-25_12.28.14.png    2018-09-25_12.28.16.png

2018-09-25_12.28.09.png

Opublikowano

Witam! Jestem doświadczonym budowniczym. W Minecrafta gram od około siedmiu lat, buduję dla serwerów od trzech lat. Bezproblemowo korzystam z WorldEdit'a i buduję w wielu stylach. Spełniam wszystkie postawione wymagania i jestem chętny do współpracy. Jeśli chcecie sprawdzić moje zdolności to mogę je zaprezentować budując coś na waszym serwerze, myślę, że to lepsze od screenów, które zawsze można wziąść z internetu. ?

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...